Jucausii.Net - Just play it!

• Staff
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj.
Jucausii.Net - Just play it! Cafenea / Cafe Discutii Generale / General Discussion GameTracker.Com interzice boost-ul.

Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Modes
GameTracker.Com interzice boost-ul.

16-01-2018, 08:59 PM - (This post was last modified: 16-01-2018, 09:01 PM by 4eVeR.)

4eVeR
Community Founder

Community Founder
Threads:
107
Anuntul oficial de pe gametracker: https://www.gametracker.com/forums/forum...ead=133930

Traducere libera:
-Daca sunteti suspectat ca utilizati un serviciu de tip boosting (platit sau gratuit), serverul dvs. va fi interzis si contul dvs. va fi suspendat pe durata nedeterminata.

Nu vom tolera acest tip de activitate frauduloasa. Va rugam sa va rankati serverul în mod corect.

Deja zeci de servere din intreaga lume au ramas fara rank in cateva zile. Practic daca te-au prins ca ai bagat boost sau ai boti pe sv iti vor scoate rankul si risti sa iti baneze contul. E cam nasoala treaba. Ce parere aveti?
resim
Find

16-01-2018, 09:34 PM -

StefyZz
Forum Manager

Ʊπιφυε & ιπdερεπdεπτ
Threads:
337
A mea este ca ramanem in curand fara bannere Smile)))
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
resim
Find

16-01-2018, 10:35 PM - (This post was last modified: 16-01-2018, 10:36 PM by aeae.)

aeae
Registered

Ex-Staff
Threads:
66
Boostul, cel puțin, era o metodă foarte bună de populare. Sunt sigur că o să mai fie derankate multe servere. Mi se pare o decizie prost luată .
Cauți un programator/pentester ? Ai vreo problemă cu PC-ul ? Dă-mi PM și te rezolv ! ( click )
Vând diferite. ( click )

"Back to a time when minds were just matter
If you stated opinion then bones would begin to shatter"
Find

17-01-2018, 10:33 AM -

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Aparent ideea este buna, am vazut ca au facut update la anunt in sensul ca nu vor bana serverele ci doar le vor scoate din rank.
Bineinteles ca decizia a fost luata din cauza noastra, a romanilor, ultima oara cand m-am uitat in top 50 erau peste 20 de servere romanesti, o bataie de joc.
Orice fraier isi putea face o firma de boost cu boti nedetectabili, baga in serverul respectic non-stop pana ajungea top 10 si punea la descriere firma de boost.
Gametracker vrea sa revina la situatia de acum cativa ani, cand nu existau firme de boost ci lumea doar stia de redirecte.
Decizia a fost luata ca sa elimine firmele de boost, iar ei cum sunt liderii in ceea ce priveste monitorizarea serverelor si si-au permis sa ia decizia asta.
In momentul de fata mai sunt doar 3 servere de romani in top 50, concluzia o trageti voi.
Daca vrei sa porti o discutie cu mine, te rog sa te inregistrezi si apoi sa folosesti mesageria privata. (PM)

resim
resimresim
Website
Find

17-01-2018, 07:11 PM -

4eVeR
Community Founder

Community Founder
Threads:
107
(16-01-2018, 09:34 PM)StefyZz Wrote: A mea este ca ramanem in curand fara bannere Smile)))
Ba, asta cam asa e Big Grin

(16-01-2018, 10:35 PM)aeae Wrote: Boostul, cel puțin, era o metodă foarte bună de populare. Sunt sigur că o să mai fie derankate multe servere. Mi se pare o decizie prost luată .
Cred ca au mai fost derankate servere, mai mult ca sigur. Totusi si ei au de pierdut deoarece activitatea pe site o sa scada destul de mult dupa chestia asta.(Parerea mea)

(17-01-2018, 10:33 AM)Nigger Wrote: Aparent ideea este buna, am vazut ca au facut update la anunt in sensul ca nu vor bana serverele ci doar le vor scoate din rank.
Bineinteles ca decizia a fost luata din cauza noastra, a romanilor, ultima oara cand m-am uitat in top 50 erau peste 20 de servere romanesti, o bataie de joc.
Orice fraier isi putea face o firma de boost cu boti nedetectabili, baga in serverul respectic non-stop pana ajungea top 10 si punea la descriere firma de boost.
Gametracker vrea sa revina la situatia de acum cativa ani, cand nu existau firme de boost ci lumea doar stia de redirecte.
Decizia a fost luata ca sa elimine firmele de boost, iar ei cum sunt liderii in ceea ce priveste monitorizarea serverelor si si-au permis sa ia decizia asta.
In momentul de fata mai sunt doar 3 servere de romani in top 50, concluzia o trageti voi.
Problema e ca in ziua de azi daca deschizi un sv de cs 1.6 si nu bagi boost/boti o perioada nu ai activitate si nici jucatori. Sunt din ce in ce mai putini jucatori de cs 1.6 si cred ca decizia asta o sa-i faca pe multi sa se lase de cs. Totusi, mai sunt si alte site-uri de statistici daca stam sa ne gandim, deci nu e sfarsitul pana la urma Smile
resim
Find

23-01-2018, 06:58 PM -

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Boost-ul nu este absolut necesar pentru a popula un server.
Daca va uitati acum in top 50, o sa observati ca nu mai exista NICI UN server roman, deci din cauza noastra s-a luat acea decizie.
Daca vrei sa porti o discutie cu mine, te rog sa te inregistrezi si apoi sa folosesti mesageria privata. (PM)

resim
resimresim
Website
Find

23-01-2018, 10:49 PM -

StefyZz
Forum Manager

Ʊπιφυε & ιπdερεπdεπτ
Threads:
337
(23-01-2018, 06:58 PM)Nigger Wrote: Boost-ul nu este absolut necesar pentru a popula un server.
Daca va uitati acum in top 50, o sa observati ca nu mai exista NICI UN server roman, deci din cauza noastra s-a luat acea decizie.

Aveti amandoi  dreptate, atat tu nigger cat si 4ever.
Sunt de acord ca il populezi cu booti si boost, dar, pana la un punct, ori sv noastre merg pe boosturi 24/24...
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
resim
Find

16-02-2018, 04:12 PM -

KiDuTzu
Global Moderator

Global Moderator
Threads:
127
Quote:Topicurile făcute în această secţiune vor fi închise de către un moderator după 7 zile de inactivitate.
Topic Lock
resim
Find
« Next Oldest | Next Newest »
Thread Closed 

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015 © All Rights Reserved.
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode