Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PocketBook Touch HD 2 – abordarea inteligenta a cititului confortabil
#1
PocketBook prezinta cea de a doua generatie a modelului sau Touch HD , prevazut cu tehnologie de lumina frontala inteligenta.
 

SMARTlight pentru citire armonioasa, zi si noapte

 

Pe langa caracteristici perfecte ale ecranului si functii audio, noul PocketBook Touch HD 2 este prevazut cu SMARTlight care garanteaza un echilibru luminos uniform pentru citire armonioasa pe timp de zi si noapte Tehnologia SMARTlight ofera o abordare mai holistica al confortului si sigurantei cititului. Datorita ajustarii pe doua dimensiuni, este posibila reglarea nu doar a luminozitatii, ci si a temperaturii culorilor luminii frontale.

 

Exista doua moduri de ajustare a SMARTlight. Cel automat, care este setat in mod implicit, functioneaza in functie de timpul zilei si ia in considerare bioritmurile umane. Acesta furnizeaza o varianta optima a iluminatului: de intensitate scazuta si cald pentru citire relaxata seara sau mai intens pentru orele mai active ale zilei. Astfel, SMARTlight ofera in mod constant conditiile de iluminat cele mai armonioase, furnizand o experienta de citire exceptionala. Exista de asemenea un mod manual, pentru persoanele care doresc sa controleze personal setarile luminii frontale, in functie de preferintele lor individuale.

 

Citeste si asculta cu placere!

 

La fel ca predecesorul sau, noul e-reader vine cu mai multe caracteristici de ultima generatie, pentru o citire cat mai confortabila. Produsul este echipat cu un ecran tactil E Ink CartaTMmultisenzor infrarosu, cu rezolutie HD (1072 ? 1448) si 300 DPI, ceea ce garanteaza atat contrastul cat si claritatea paginii cartii electronice.

 

Functiile audio integrate ofera oportunitati pentru ascultarea de carti audio sau de muzica, in timpul cititului. PocketBook Touch HD 2 accepta formatul mp3 si are un jack audio standard de 3,5 mm. Cu functia text-voce, care transforma textul in voce, e-readerul va citi cu voce tare orice fisier text, in oricare dintre formatele acceptate.

 

Lumea cartilor tale

 

E-readerul a primit 8 GB de memorie interna si un slot de card microSD (de pana la 32 GB) pentru stocarea bibliotecii digitale si a colectiei de carti audio a utilizatorului. PocketBook Touch HD 2 accepta 17 formate populare de carti fara conversie, precum si 4 formate grafice (JPEG, BMP, PNG, TIFF). 

 

Cu servicii integrate Wi-Fi, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync si PocketBook Cloud, livrarea oricarui continut electronic pe dispozitiv este rapida si facila, fara conectarea la un PC. Biblioteca e-readerului contine 97 de carti electronice gratuite in 14 limbi, inclusiv 7 in germana si 8 in engleza. Citirea folosind dictionarele Abbyy Lingvo® preinstalate va ajuta la imbunatatirea cunostintelor de limbi straine intr-un mod distractiv si placut.

 

Partener pentru citit digital , intotdeauna alaturi de tine

 

Dimensiunile de doar 113,5 x 175 x 9 mm si greutatea redusa de 180 g fac e-readerul dispozitivul perfect pentru persoane active. Carcasa delicata este nu doar confortabila, ci si ofera o prindere corespunzatoare. Pe partea frontala, exista butoane ergonomice pentru navigarea paginilor, care pot fi utilizate simplu, impreuna cu ecranul tactil al dispozitivului.

 

 

PocketBook Touch HD 2 – dispozitivul tau pentru citit inteligent

Tip display

E Ink Carta™

Rezolutie display

1072 × 1448

Dimensiune display

6” (15,24 cm)

DPI

300

Intensitate culoare

16 niveluri de tonuri de gri

Ecran tactil

Infrarosu (multisenzor)

Lumina frontala

Da (SMARTlight)

Procesor

1 GHz

RAM

512 MB

Memorie interna

8 GB*

Baterie

1500 mAh (polimer litiu-ion)**

Senzor acoperire

Da

Wi-Fi

Da

Iesire USB

Micro USB

Memorie suplimentara

microSD (maxim 32 GB)

Jack audio

Da

Platforma (sistem de operare)

Linux 3.0.35

Formate de carti electronice (fara conversie)

PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM

Formate imagine

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Formate audio

MP3

Text-voce

Engleza (15 limbi suplimentare disponibile pentru descarcare gratuita pe pocketbook-int.com)

Dictionare

Dictionare ABBYY Lingvo® (24 combinatii de limbi), Engleza-german, Webster's Dictionary 1913

Servicii online

PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync

Aplicatii

Book store, Library, Dictionary, Browser, Audio player, Gallery, Calculator, Calendar, RSS News, Chess, Klondike, Scribble, Sudoku

Dimensiuni

175 × 113,5 × 9 mm

Greutate

180 g

Culori disponibile

Maro inchis

Set retail

E-reader, cablu micro USB, ghid de pornire rapid

 

* Dimensiunea memoriei interne de stocare poate varia in functie de configuratia dispozitivului tau.

 

** Pana la o luna de capacitate a bateriei (poate varia in functie de modul de utilizare, conectivitate si setari).

 

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educational.

 

Despre PocketBook

 

PocketBook este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de e-readere premium bazate pe tehnologia E Ink. Compania a fost infiintata in 2007, iar sediul acesteia este situat in Lugano (Elvetia). Produsele PocketBook sunt vandute in 35 de tari din intreaga lume, cu peste 4 milioane de dispozitive PocketBook vandute pana in prezent. Cu mixul sau de hardware de calitate, software unic si design de produs ergonomic, produsele PocketBook sunt adaptate pentru segmentul premium de cititori electronici. Mai multe informatii gasiti pe www.pocketbook-int.com .

 

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este unul furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. infiintata in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori recunoscuti la nivel mondial.

 
Sursa: www.comunicatedepresa.ro


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)