Jucausii.Net - Just play it!

• Staff
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj.
Jucausii.Net - Just play it! Servere Publice / Public Servers Acces Detinatori / Owners Only Cererile Detinatorilor / Owners Requests Respawn.Jucausii.Net

Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Modes
Respawn.Jucausii.Net

09-12-2017, 01:56 PM -

Dany-
Registered

Senior Member
Threads:
104
DNS : Respawn.Jucausii.Net
Ce doresti sa iti fie adaugat/modificat? : 
Statistici Gametracker ( idem HNS )
Respawn | Ore Jucători (aici vreau un link sa fie o casuta de search cand scrii numele acolo sa arate orele , idem HNS)
Respawn | Staff Zone (Zona dedicată exclusiv adminilor serverului.) : Subforums: Banlist , Reclamaţii , Discuţii , Retrageri , Absenţe , Upgrade 
Respawn | Informaţii & Anunţuri (Aici găsiţi informaţii importante despre server, precum şi anunţurile făcute de deţinători.) : Subforums: Regulament Server , Anunţuri , Informaţii , Concursuri , Staff-ul Serverului 
Respawn | Cereri (Aici puteţi face cereri pentru diferite tipuri de acces pe server.) : Subforums: Admin , Slot , Unban 
Respawn | Reclamaţii (Aici puteţi face reclamaţii la adresa staff-ului serverelui sau a unui jucător. ) : Subforums: Admini , Jucători
Respawn | Discuţii Libere ( Zonă dedicată discuţiilor libere şi propunerilor din parta jucătorilor.) : Subforums: Propuneri , Discuţii Libere 
Respawn | Cosul de gunoi (Aici vor ajunge mesajele care nu respecta regulamentele sectiunilor server-ului)
Esti detinatorul principal? : Da
Alte precizari: Am luat mai mult de pe forum hns pana imi fac eu mai mult timp sa il refac cum vreau eu.  Multumesc !
Find

09-12-2017, 11:56 PM -

StefyZz
Forum Manager

Ʊπιφυε & ιπdερεπdεπτ
Threads:
337
Deocamdata sunt facute pe stilul vechi cu modificarile vazute.
Nu are rost sa.mi ocup timp de care am nevoie doar ca sa le sterg cand te decizi sa fie modificate. Cand stii sigur cum le vrei revino cu post si se rezolva
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
resim
Find

10-12-2017, 02:28 PM -

Dany-
Registered

Senior Member
Threads:
104
DNS : Respawn.Jucausii.Net
Ce doresti sa iti fie adaugat/modificat? :

Statistici gametracker ( Idem HNS )
Ore Jucate (aici vreau un link sa fie o casuta de search cand scrii numele acolo sa arate orele , idem HNS )
Respawn | Staff Zone (Zona dedicată exclusiv adminilor serverului.) : Subforums: Banlist , Reclamaţii , Discuţii , Retrageri , Absenţe , Upgrade 
Respawn | Informaţii & Anunţuri (Aici găsiţi informaţii importante despre server, precum şi anunţurile făcute de deţinători.) : Subforums: Regulament Server , Anunţuri , Informaţii , Concursuri , Staff-ul Serverului , Boost
Respawn | Cereri (Aici puteţi face cereri pentru diferite tipuri de acces pe server.) : Subforums: Admin , Slot , Unban 
Respawn | Reclamaţii (Aici puteţi face reclamaţii la adresa staff-ului serverelui sau a unui jucător. ) : Subforums: Admini , Jucători
Respawn | Discuţii Libere ( Zonă dedicată discuţiilor libere şi propunerilor din parta jucătorilor.) : Subforums: Propuneri , Discuţii Libere  
Respawn  | Cosul de gunoi (Aici vor ajunge mesajele care nu respecta regulamentele sectiunilor server-ului)

Esti detinatorul principal? : Da
Alte precizari :Multumesc !
Find

10-12-2017, 05:46 PM -

StefyZz
Forum Manager

Ʊπιφυε & ιπdερεπdεπτ
Threads:
337
Rezolvat
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
resim
Find
« Next Oldest | Next Newest »
Thread Closed 

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015 © All Rights Reserved.
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode