Jucausii.Net - Just play it!

• Staff
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Witaj gościu! Nie jesteś zalogowany na forum, więc możesz nie mieć dostępu do niektórych z jego funkcji! Aby rozwiązać ten problem zaloguj się lub zarejestruj.
Jucausii.Net - Just play it! Regulament / Rules Anunturi Generale / General Announcements Servere War

Pages (3): « Previous 1 2 3
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Modes
Servere War

03-08-2016, 03:35 PM -

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
(31-07-2016, 06:02 PM)Shell- Wrote: Voi dona si eu 5 euro lunar.

Confirmat si primit!
In cateva ore vine comanda pentru un server de mix.
Daca vrei sa porti o discutie cu mine, te rog sa te inregistrezi si apoi sa folosesti mesageria privata. (PM)

resim
resimresim
Website
Reply Find

11-08-2016, 09:42 AM - (This post was last modified: 11-08-2016, 11:52 AM by Nigger.)

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Multumita donatiilor stranse, am reusit sa deschidem:

1. Un server de War 1000FPS-uri.
2. Un server de Left 4 Dead 2 (L4D2)
3. Un server de Minecraft pe 3 versiuni (1.8, 1.9. 1.10)

Mai urmeaza si un server de CS:GO mod zombie.
As vrea sa multumesc urmatoarelor persoane:

1. 4ever pentru suma de 5 euro.
2. Thief pentru suma de 5 euro.
3. Shell pentru suma de 5 euro. (oferita lunar)

As fi vrut sa multumesc si lui Dexter pentru donatia de 50 de euro, dar nesimtirea de a cere banii inapoi dupa cateva zile m-a facut sa ma razgandesc.
As mai dori sa multumesc si lui Digital Hunter pentru instalarea, configurarea si administrarea serverelor de L4D2 si Minecraft, fara el acele servere nu mai erau in picioare.
Tin sa precizez ca se ofera grade de la Helper pana la Owner pe serverele de L4D si Minecraft, cine este interesat ma poate contacta in privat.
Multumim inca o data pentru incredere si in continuare asteptam donatii pentru a sustine aceste servere lunar Smile

P.S. Am uitat sa mentionez ca cine doneaza pentru acest proiect (si cine a donat), primeste gradul de VIP pe forum! (detalii si beneficii)
Daca vrei sa porti o discutie cu mine, te rog sa te inregistrezi si apoi sa folosesti mesageria privata. (PM)

resim
resimresim
Website
Reply Find

11-08-2016, 10:45 AM - (This post was last modified: 11-08-2016, 08:36 PM by Shell-.)

Grizman
Registered

Member
Threads:
3
Dar serveru de furien unde e nigger

Shell: Sa vezi ce zbori dupa server-ul de furien daca mai faci +1 aici.
P.S. 20%
Reply Find

11-08-2016, 08:53 PM -

kenveloo-
Registered

Addicted Member
Threads:
116
Voi dona si eu 5€ în următoarele zile.
resim
Website
Reply Find

12-08-2016, 12:20 AM -

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
(15-01-2016, 12:19 PM)Nigger Wrote: Plata se poate efectua prin PayPal , Paysafe sau Bancar (ING), detalii in privat.

Acestea sunt metodele de plata, alegi una din ele si astept PM, dupa care voi confirma in acest topic.

resim
resimresim
Website
Reply Find

24-08-2016, 03:15 PM - (This post was last modified: 24-08-2016, 03:16 PM by Nigger.)

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Din pacate plata prin SMS nu se accepta pentru ca firmele de host nu accepta.
Suma donata de Shell s-a marit la 10 euro lunar.
Cu banii ramasi, planuim sa investim in viitoare firma de hosting partenera.
Multumim.

resim
resimresim
Website
Reply Find

06-10-2016, 01:40 AM - (This post was last modified: 14-10-2016, 02:11 AM by Nigger.)

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Tin sa va multumesc inca o data, datorita donatiilor voastre si a investitiilor din partea conducerii comunitatii, am reusit sa achizitonam un dedicat cu care vom gazdui servere de inalta calitate.
Am rugamintea ca donatiile sa fie din suflet si nu falsuri ieftine, precum donatia oferita de Rony si Dexter, care au incercat un refund la cateva zile dupa donatie iar paypal-ul le-a dat un sut un dos. (noroc ca am verificat log-urile ca altfel nici nu stiam)
Tin sa multumesc managerului Sima, care nu numai ca a investit in acest dedicat, dar si lucreaza la el pentru a crea serviciile pe care le vom oferi, managerului Shell care, de asemenea, a contribuit cu o suma lunara (si inca o face) pentru serverele de mix si VPS-ul pe care a fost teamspeak-ul pana acum cateva saptamani.
Voi crea un topic separat cu toate detaliile tehnice si viitoarele preturi.

Va reamintesc ca, spre dezamagirea multor copilasi, aceasta comunitate isi va continua cursul iar evolutia va fi exponentiala iin saptamanile ce vor urma.
In ciuda tentativelor de flood spargeri din ultimul timp, Jucausii.Net ramane singura comunitate din Romania ce detine aplicatie personalizata de android si multe alte lucruri pe care alti copii doar viseaza sa le detina.

Va multumim ca ne sunteti alaturi, Jucausii.Net a implinit 1 an de la deschidere, iar acest lucru inchide multe guri spurcate care au o mare lipsa de ocupatie.
Topicul ramane in continuare deschis pentru comentarii si intrebari.

resim
resimresim
Website
Reply Find

07-03-2017, 01:28 PM - (This post was last modified: 07-03-2017, 01:30 PM by Nigger.)

Nigger
Community Founder

Fondator Jucausii
Threads:
80
Cu bucurie va anunt ca proiectul a luat forma, avem 5 servere de mix deschise iar TS-ul este din nou activ.
In curand vom incepe sa inchiriem servere (CS 1.6, CS:GO, Minecraft, etc) cu preturi sub nivelul pietei actuale.
Tin sa ii multumesc din nou lui Sima pentru contribuire si pentru munca neincetata la dedicatul comunitatii.
In momentul de fata oferim servere grauite de SAMP, detalii in topic.
Voi reveni cu actualizari.

resim
resimresim
Website
Reply Find
« Next Oldest | Next Newest »
Pages (3): « Previous 1 2 3

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015 © All Rights Reserved.
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode