Jucausii.Net - Just play it!
Servere gratuite de SAMP ! - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (http://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Regulament / Rules (http://jucausii.net/forum/Forum-Regulament-Rules)
+--- Forum: Anunturi Generale / General Announcements (http://jucausii.net/forum/Forum-Anunturi-Generale-General-Announcements)
+--- Thread: Servere gratuite de SAMP ! (/Thread-Servere-gratuite-de-SAMP)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 18-10-2016

Buna ziua jucausilor, de cateva zile comunitatea ofera 100% gratuit 5 servere de GTA San Andreas Multiplayer spre administrare. (perioada nedeterminata)
Zilele acestea au fost date spre administrare deja 2 servere.
Cerintele pentru a putea intra in posesia unuia dintre cele 3 servere ramase sunt urmatoarele:

1. Serverul sa ramana in comunitate, fara redirect, reclame sau mesaje care sa mentioneze o alta comunitate.
2. Cunostinte avansate pentru scripting SAMP pentru a crea un server fara probleme/bug-uri.
3. Persoana care doreste un server trebuie sa aibe o echipa pe minim 5 persoane care sa imi confirme fiecare printr-un mesaj privat (PM)
4. Persoana care primeste un server si nu se ocupa de el (se va urmari media jucatorilor care joaca zilnic), va avea contul suspendat iar serverul va fi reinstalat si preluat de alta persoana mai serioasa.

Pentru cei interesati, postati in acest topic folosind propriile cuvinte si respectand cerintele de deasupra.
Asa cum noi oferim seriozitate, de asemenea si cerem seriozitate pentru acest proiect.
Proiectul SAMP are o categorie separata, acolo se vor posta serverele date spre administrare si detinatorii principali.Caracteristici servere:

* Numar Sloturi: 100
* Stream Rate: 1000
* Sistem de Operare: Linux
* Firewall Activ
* Protecţie Anti Flood / DDos
* Protecţie Anti Rcon
* Spaţiu de stocare al resurselor necontorizat
* Instalare automată
* Bază de date MysqlRE: Servere gratuite de SAMP ! - Tibi - 19-10-2016

Salut, te respect, numele meu este Ilies Alexandru, imi cer mii de scuze daca te deranjez, as vrea sa te rog frumos sa imi acorzi o sansa de a administra un server de SA:MP. Eu cred ca sunt potrivit pentru a face asa ceva pentru ca am mai avut un server de SA:MP si stiu ce inseamna sa ai un owner de server de SA:MP, deasemenea stiu sa scripez un server de SA:MP. Serverul pe care l-am avut s-a inchis deoarece nu am mai avut posibilitatea sa ii platesc hostul, dar garantez ca vor fi membri pe comunitate. Te rog frumos acorda-mi o sansa si iti garantez ca nu o sa iti para rau ca ai facut asemenea lucru. Multumesc Foarte frumos si Te mai rog inca o data sa imi acorzi o sansa si nu o sa iti para rau ca ai facut acest lucru. Te rog dupa ce vezi acest mesaj lasa-mi un PM in privat. Multumesc


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 20-10-2016

(19-10-2016, 10:45 PM)Tibi Wrote: Salut, te respect, numele meu este Ilies Alexandru, imi cer mii de scuze daca te deranjez, as vrea sa te rog frumos sa imi acorzi o sansa de a administra un server de SA:MP. Eu cred ca sunt potrivit pentru a face asa ceva  pentru ca am mai avut un server de SA:MP si stiu ce inseamna sa ai un owner de server de SA:MP, deasemenea stiu sa scripez un server de SA:MP. Serverul pe care l-am avut s-a inchis deoarece nu am mai avut posibilitatea sa ii platesc hostul, dar garantez ca vor fi membri pe comunitate. Te rog frumos acorda-mi o sansa si iti garantez ca nu o sa iti para rau ca ai facut asemenea lucru. Multumesc Foarte frumos si Te mai rog inca o data sa imi acorzi o sansa si nu o sa iti para rau ca ai facut acest lucru. Te rog dupa ce vezi acest mesaj lasa-mi un PM in privat. Multumesc

Discutam in privat detaliile, sunt curios daca mai ai o mica echipa cu care sa incepi.


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 23-10-2016

In total s-au oferit 4 servere de GTA San Andreas Multi-Player, mai este doar un singur server ramas.
Cine este interesat, sa posteze in acest topic!


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Poca - 25-10-2016

Salut, sunt interesat de aceasta oferta.Ma numesc Ionut am 17 ani, sunt prietenos si locuiesc in Moldova-Chisinau.Si as vrea sa administrez un server de samp imi place sa joc samp.Joc de 2 ani, si as vrea sa am sansa sa primesc aceasta frumoasa sansa.Si multumesc pentru timpul acordat.Chiar stiu ce este un admin si cu ce se ocupa.


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 25-10-2016

(25-10-2016, 05:27 PM)Poca Wrote: Salut, sunt interesat de aceasta oferta.Ma numesc Ionut am 17 ani, sunt prietenos si locuiesc in Moldova-Chisinau.Si as vrea sa administrez un server de samp imi place sa joc samp.Joc de 2 ani, si as vrea sa am sansa sa primesc aceasta frumoasa sansa.Si multumesc pentru timpul acordat.Chiar stiu ce este un admin si cu ce se ocupa.

Astept confirmarea in PM (mesaj privat) de la aproximativ 5 persoane care te vor insoti in administrarea sau moderarea serverului.
Dupa acea confirmare, vei primi datele la server.

Un server a fost suspendat deoarece a incalcat regulamentul, mai sunt doar 2 IP-uri libere!


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 01-11-2016

In continuare au ramas 2 servere libere.
In legatura cu cerinta numarul 3:

"3. Persoana care doreste un server trebuie sa aibe o echipa pe minim 5 persoane care sa imi confirme fiecare printr-un mesaj privat (PM)"

Daca persoana care doreste serverul se foloseste de multi-account pentru a obtine unul dintre servere gratuite, va fi banat permanent pe toate conturile, lucru care s-a si intamplat cu domnul "Poca".
Multumesc, mai astept doritori!


RE: Servere gratuite de SAMP ! - King#Madafaka - 03-11-2016

As vrea eu un server de sa-mp. Tu ma cunosti . Si de ceva timp m-am interesat si am auzit de asta. Am si echipa vb in pm daca e nevoie .Astept...


RE: Servere gratuite de SAMP ! - Nigger - 03-11-2016

(03-11-2016, 08:14 PM)King#Madafaka Wrote: As vrea eu un server de sa-mp. Tu ma cunosti . Si de ceva timp m-am interesat si am auzit de asta. Am si echipa vb in pm daca e nevoie .Astept...

Tocmai pentru ca te cunosc nu iti voi acorda vreun server de SAMP.
Mai am 2 IP-uri libere!


RE: Servere gratuite de SAMP ! - mowshu. - 04-11-2016

As dori sa fac rost de un server de samp pentru a ma ocupa de el.Pentru mai multe detalii discutam in PM