![[Image: ambulanta_accident_30d0a3a06b_03-1024x768-1024x588.jpg]](http://mediacdn.libertatea.ro/Qn6fn7G3wiZ1T1VoX8hiEpz4G4w=/620x0/smart/http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2016/04/ambulanta_accident_30d0a3a06b_03-1024x768-1024x588.jpg)
Un bărbat de 51 de ani a murit după ce s-a înecat cu o bucată de carne. Deși medicii l-au resuscitat minute bune, acesta nu a mai putut fi salvat.
Bărbatul se afla la un restaurant din Vatra Dornei, județul Suceava, și lua masa împreună cu soția și niște prieteni. La un moment dat, acesta a început să se înroșească și să nu mai poată respira, astfel că soția a chemat de urgență o ambulanță.
Cadrele medicale ajunse la fața locului l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și, deși i-au scos bucata de carne din gât și l-au resuscitat minute bune, acesta nu a mai putut fi salvat.
Trupu neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de medicii legiști pentru necropsie.
