Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Propunere].-FaileD
#1
Nume: FaileD
Propunere & Sugestie: Propunere
Poze dacă este nevoie:Nu este nevoie 
Cu ce ar putea ajuta comunitatea? : Să se facă un parteneriat cu un post de radio pentru comunitate , pentru sv stiu ca poate nu toata lumea agrează muzica cand se joacă , ba doresc sa fie atenți la sunet , ba alte motive . Cei din staff-ul jucausii care stau doar pe forum cred ca sunt interesați pentru că muzica face timpul să treacă mai repede cand aveți ceva de lucru
La planurile omului ,Dumnezeu râde  Sleepy  !

#2
Ideea in sine nu este rea numai ca o comunitate serioasa si respectabila nu pune radio, cel putin pe mine nu ma incanta pentru ca nu vad ceva impresionant si sunt sigur ca liderii acestei comunitati s-ar fi gandit la asta nu acum poate inainte sa faci propunerea . Pe o comunitate nu face diferenta un radio, diferenta o fac userii si staff-ul care vin cu propuneri in dezvoltarea ei si cred ca un radio nu este ceva foarte mare . Totusi cand va mai vin idei / propuneri ganditi-le inainte sa le atasati aici . Este parerea mea, contra .
Si despre radio-ul asta ar incarca destul demult forumul, nu vad sensul lui aici . De asta aveti youtube si alte site-uri de muzica .
Cele mai adevarate vorbe. La multi ani celor din garda veche.iPacat ca s-a uitat de youcon care spargea pentru teste,curvet ,valentin (abc.anomaly )  
 SoMoSo : Staff-ul actual nu cunoaste istoria comunitatii indeajuns incat sa isi aduca aminte de multi dintre voi! 
#3
Nu suntem o comunitate de copii, radio-ul nu isi are rostul.
Respins Topic Lock
<p>
[Image: type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c...A31900.png]
<br></p>


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)