•Ce programe imi trebuie ?
Ai nevoie de un singur program:
• Hamachi : http://hamachi.en.softonic.com/download
•Cu ce ma ajuta acest tutorial ?
Ai vrea sa ai un server de SaMp dar nu poti din cauza netului? Ei bine , uite aici o solutie.
Solutia asta am inventat`o eu ( nu stiu daca a mai postat cineva asta , daca da , imi pare rau ) , poate unii ati jucat "Metin2". Ei bine unele servere private utilizeaza acest program numit "Hamachi".
•Bun, am programul. Ce fac acum?
Acum urmaresti pasii de instalare !
•Pasi de instalare !
1. Instalezi Programul " Hamachi ".
2. Deschizi programul. Aici ai un IP. Acest IP il vei pune in SaMp la Favorite sub forma IP:7777
3. Acum playerii care vor sa joace pe server downloadeaza si ei " Hamachi " si-l instaleaza.
4. Dai pe Network sus , in hamachi -
"Create a new network"
5. Ii dai un nume & parola.
6. Ca playerii sa intre pe server, trebuie sa le dai parola si numele camerei. Ei dau tot pe 'network' -
'join an existing network' si completeaza cu numele si parola.
7. Intrati pe server & va jucati.
Ai nevoie de un singur program:
• Hamachi : http://hamachi.en.softonic.com/download
•Cu ce ma ajuta acest tutorial ?
Ai vrea sa ai un server de SaMp dar nu poti din cauza netului? Ei bine , uite aici o solutie.
Solutia asta am inventat`o eu ( nu stiu daca a mai postat cineva asta , daca da , imi pare rau ) , poate unii ati jucat "Metin2". Ei bine unele servere private utilizeaza acest program numit "Hamachi".
•Bun, am programul. Ce fac acum?
Acum urmaresti pasii de instalare !
•Pasi de instalare !
1. Instalezi Programul " Hamachi ".
2. Deschizi programul. Aici ai un IP. Acest IP il vei pune in SaMp la Favorite sub forma IP:7777
3. Acum playerii care vor sa joace pe server downloadeaza si ei " Hamachi " si-l instaleaza.
4. Dai pe Network sus , in hamachi -

5. Ii dai un nume & parola.
6. Ca playerii sa intre pe server, trebuie sa le dai parola si numele camerei. Ei dau tot pe 'network' -

7. Intrati pe server & va jucati.
Fondator cs.jucausii.net
Id mess - andrei_darius97
Id mess - andrei_darius97