Discutii Generale - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: Discutii Generale (/thread-538.html) |
RE: Discutii Generale - MAXY - 09-10-2015 Buna seara Deci nu vreau certuri nu vreau sa vad discutii cine a plecat ce si cum cu Bianca am vorbit sa ne ajute cu servarul cu mult timp anainte sa deschidem serverul daca a plecat k nu poate sa se ocupe de 2 comunitati e decizia ei nu poti obliga pe cineva sa stea unde vreti voi Ps: Va urez mult suces si voua A salutal pe Papita din partea mea baiat de nota 10 RE: Discutii Generale - Rony - 09-10-2015 buna seara baieti. RE: Discutii Generale - Biancabia - 09-10-2015 Multumesc Maxy pentru tot ce ai spus... Si mai bine hai da vorbim pe mess Paradox numai ca sa nu se creeze certuri aici... RE: Discutii Generale - MAXY - 09-10-2015 (09-10-2015, 01:14 AM)Rony Wrote: buna seara baieti. seara buna RE: Discutii Generale - Biancabia - 09-10-2015 Buna! RE: Discutii Generale - Paradox - 09-10-2015 Nu vreau să creez nici o ceartă. Doar că e vina ta, dacă tu nu o căutai pe bianca încă rămânea la mine. Tu cauţi ceartă şi tu cauţi să furi oameni de încredere care a fost aproape de mine. Şi încă sunt mulţi care sunt cu mine şi îi şti şi tu foarte bine. + de asta şi tu ai fost la noi, după ce am auzit de la smartre că ţi-ai deschis server, am zis hai să văd ce server are MAXY şi când intru aici şi văd: MANAGER BIANCA... @ Da MAXY ai dreptate nu poţi obliga pe cineva să rămână undeva. Dar dacă tu nu o căutai şi nu îi făceai o ofertă ea tot la mine stătea. Încă odată baftă cu serverul. RE: Discutii Generale - NOFpp - 09-10-2015 Paradox fara suparare dar de la un timp tu te-ai cam schimbat cu totul absolut totul...mi-am dat seama de asta atunci cand mi-ai dat remuve cand nu am intrat 1 zi pe forum?! -_- Seris frate LOL Mai chill si tu un pic ca de asta pleaca toti adminii buni de la tine..parerea mea..ai fost de treaba si inca esti dar te-ai cam schimbat...Oricum bafta in continuare cu serverul poate mai intru si eu cate odata RE: Discutii Generale - Paradox - 09-10-2015 Ţi-ai primit gradul înapoi. VIP pentru ce să îţi las? Pentru 5 € care ai dat odată şi am trecut cu vederea că trecuse deja +4 luni şi nu ai mai dat nimic pentru el. PUNCTE pentru ce să îţi las să faci abuz? Şti foarte bine motivul pentru care ai primit remove ultima dată (acum câteva zile): Ai văzut că ai rămas fără beneficii (VIP / PUNCTE) şi ai început să abuzezi de amx_sniper/amx_assasin şi toate cele. Nu m-am schimbat, ţi se pare ţie, oricum serverul o să îl duc mult mai sus. #### Vă urez baftă cu serverul, şi succes lui MAXY că e om bun. RE: Discutii Generale - Biancabia - 09-10-2015 Gata ! Terminati-o si succes si tie Paradox :* Te pwp :* RE: Discutii Generale - LeTaLL - 09-10-2015 Looking for HELP Deci,incerc si eu frumusel sa intru pe server,se incarca pana la jumate si imi da connection was in idle state for 6 seconds,fake client(ceva gen).Dupa 2 retryuri iau ban fara ca macar sa fi intrat pe server :\ am patit asta de vreo 3-4 ori cat am inchis si resetat routerul ca sa intru.Putin ajutor? |