FREE | Campanie ADMINE - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: FREE | Campanie ADMINE (/thread-8434.html) |
RE: FREE | Campanie ADMINE - Demethyss - 23-03-2016 Nume: Muntean Prenume: Adrian Varsta: 15. Experienta AMX / CS: Destul de multă, nu pot să spun sigur cât pentru că nici eu nu ştiu. Nick CSConfused : Demethyss Yahoo Messenger: ms0und@yahoo.com Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ): Da. Poti dona ? ( Da / Nu ) : Poate pe viitor. Cu ce ne poti ajuta?: Vreau să aranjez să nu mai fie codaţi pe server, să fac ordine, intr-un fel. Ai citit regulamentul?: De ce să mint, nu, nu l-am citit, dar promit că după ce termin de făcut cererea o să dau o geană peste, oricum am destulă experienţă să ştiu chestiile esenţiale. RE: FREE | Campanie ADMINE - Batman - 23-03-2016 (23-03-2016, 11:08 PM)Demethyss Wrote: Nume: Muntean Acceptat, email cu user si pass la batman@jucausii.net sau PM pe forum . RE: FREE | Campanie ADMINE - ARROW . - 23-03-2016 Nume: B. Prenume: Zsolt Varsta: 19 Experienta AMX / CS: 6ani Nick CS: ARROW ;; Yahoo Messenger: awake.only Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ): Da Poti dona ? ( Da / Nu ) : Daca vreau Cu ce ne poti ajuta?: Cu tot ce e nevoie Ai citit regulamentul?: Da RE: FREE | Campanie ADMINE - IaLeee.exe - 24-03-2016 (23-03-2016, 11:50 PM)ARROW . Wrote: Nume: B. ACCEPTAT! ADD Y!M: suport_free / itsircinad ( steam_id ) sau iti poti primii accesul intrand pe ts! RE: FREE | Campanie ADMINE - -your.solace. - 24-03-2016 Nume: Alex Prenume: Flore Varsta: 15 Experienta AMX / CS: destul de multă. Nick CSConfused : -your.solace. Yahoo Messenger: munteansen@yahoo.com Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ): Desigur. Poti dona ? ( Da / Nu ) : Nu ştiu. Cu ce ne poti ajuta?: Doresc să fac curat, să nu fie niciun codat şi alte cele. Ai citit regulamentul?: Da. RE: FREE | Campanie ADMINE - Batman - 24-03-2016 (24-03-2016, 04:34 PM)-your.solace. Wrote: Nume: Alex Acceptat, pentru acces PM pe forum cu nick si pass sau email la batman@jucausii.net RE: FREE | Campanie ADMINE - Adisialtele - 25-03-2016 Nume: Dutescu Prenume: Adrian Varsta: 14 Experienta AMX / CS: destul cat sa ma descurc !. Nick CSConfused : Adisialtele Yahoo Messenger: name dar am Skype : Adisialtele Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ): Desigur. Poti dona ? ( Da / Nu ) : Momentan Nu Cu ce ne poti ajuta?: Sa scot codatii , si sa tin limbajul adecvat servaruluii. Ai citit regulamentul?: Da. RE: FREE | Campanie ADMINE - DvL69 - 25-03-2016 Nume:Cretu Prenume:Valentin Varsta:21 Experienta AMX / CS:5 Nick CSvL Yahoo Messenger:valy_dj_69 Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ):da Poti dona ? ( Da / Nu ) :nu Cu ce ne poti ajuta?: Cu multe Ai citit regulamentul?A RE: FREE | Campanie ADMINE - Batman - 25-03-2016 (25-03-2016, 04:52 PM)Adisialtele Wrote: Nume: Dutescu Acceptat imi lasi nick si pass in privat pe ts sau pm pe forum (25-03-2016, 04:58 PM)DvL69 Wrote: Nume:Cretu Acceptat , pentru admin pm cu user si pass pe forum RE: FREE | Campanie ADMINE - Dexter. - 26-03-2016 Nume: T. Prenume: Cătălin Varsta: 18 ani Experienta AMX / CS: 70% Nick CS Dexter. Yahoo Messenger: catalinmarius43@yahoo.com Crezi ca poti sta on pe server minim 3 ore / zi ? ( Da / Nu ): Da Poti dona ? ( Da / Nu ) : O să văd ce pot Cu ce ne poti ajuta?: un gameplay cât mai bun Ai citit regulamentul?: Da |