» FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE (/thread-10696.html) |
RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Mr.Stick - 02-07-2016 (02-07-2016, 03:09 PM)Kingw0w Wrote: Nick :King | w0w. Stiu ca nu am voie sa postez aici, dar il recomand, adminam cu el pe unele sv de fury,nu dau nume, merita, il recomand! Are 13 ani~! EDIT: Vreai sa-i multumesc lu' piciu, ca mi-a banat singurul prt pe care l-am putut aduce pe sv, multumesc piciule, mare prt, gm, etc, mai esti si tu! Cica aveam acelasi ip si dastea, tu stii cat l-ai suparat pe ala? akm e si suparat pe mn, ce drq ma! RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Dexter. - 03-07-2016 Up. RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - DeepBlueSea - 04-07-2016 Nick : DeepBlueSea Y|M :a.eu51@yahoo.com ID STEAM : - Vârstă : 14 ani Experienţă admin ( Timp ) : 3 ani. Admin de ( Noapte/Zi ) :Ambele Gradul Dorit : Helper De ce vrei acest GRAD? :ca sa am grija de sv .. fiindca sunt multi player care inclalc regulamentul Ai citit REGULAMENTUL? [ Da/Nu ] : imposibil să-l citesc pe tot Care este CUVÂNTUL CHEIE?: "ingersss"! RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Dexter. - 05-07-2016 (04-07-2016, 05:12 PM)DeepBlueSea Wrote: Nick : DeepBlueSea Nume şi parolă pm! RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Ko1N.user - 06-07-2016 Nick : Ko1N Y|M : - ID STEAM : - Vârstă : 14 ani Experienţă admin ( Timp ) : 3 ani. Admin de ( Noapte/Zi ) :Ambele Gradul Dorit : Helper De ce vrei acest GRAD? :ca sa am grija de sv .. fiindca sunt multi player care inclalc regulamentul Ai citit REGULAMENTUL? [ Da/Nu ] : imposibil să-l citesc pe tot Care este CUVÂNTUL CHEIE?: "ingersss"! PS: ieri eram pe sv si l-am vazut pe kidutzu cum ii da ban lui DeepBlueSea fiindca a fost prins cu wall RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Dexter. - 06-07-2016 Nume & parolă pm RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Se[7]ven - 14-07-2016 Nick : Se[7]ven Y|M : bogdan.cs53@yahoo.com ID STEAM : Se[7]ven Vârstă : 16 ani Experienţă admin ( Timp ) : 3-4 ani Admin de ( Noapte/Zi ) : zi Gradul Dorit : Helper De ce vrei acest GRAD? :ca sa am grija de sv .. fiindca sunt multi player care inclalca regulamentul Ai citit REGULAMENTUL? [ Da/Nu ] : imposibil să-l citesc pe tot Care este CUVÂNTUL CHEIE?: "ingersss"! RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Dexter. - 14-07-2016 (14-07-2016, 11:03 AM)Se[7]ven Wrote: Nick : Se[7]ven Nume & parolă pm! !UP.! RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Berrington # - 14-07-2016 Nick : Berrington # Y|M : ira.smirnov1 (skype) ID STEAM : Reetvize Vârstă : 15ani Experienţă admin ( Timp ) :2 ani Admin de ( Noapte/Zi ) : Ambele . Gradul Dorit : Moderator De ce vrei acest GRAD? : Am helper si nu am acces la comanda de a da ban . Ai citit REGULAMENTUL? [ Da/Nu ] : Da . Care este CUVÂNTUL CHEIE? : Daca vreau . RE: » FURIEN.JUCAUSII.NET # CAMPANIE ADMINE - Dexter. - 14-07-2016 (14-07-2016, 07:43 PM)Berrington # Wrote: Nick : Berrington # Ai admin! !UP! |