Jucausii.Net - Just play it!
Reclamatie admini si UNBAN- ozon - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html)
+--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html)
+--- Thread: Reclamatie admini si UNBAN- ozon (/thread-13051.html)

Reclamatie admini si UNBAN- ozon - ozon - 02-07-2016

Nick-ul tău: ozon
2.  Y!M ID: paul_ozon
3.  Steam ID: STEAM_0:1:23977552 
4.  Nick-ul celui reclamat: Reclamatia este pentru 2 admini! unu este  ShowTime 4 Dark si celalalt este LOLYOUz-care mi-a dat ban!
5.  IP-ul acestuia: --
6.  Steam ID-ul:--
7.  Motiv: Eram astazi pe sv si faceam ceva fraguri KelS mi-a facut poze pentru ca toti spuneau ca am wall, am prezentat pozlele omului si toate bune! Pe seara intru iarasi pe server si ma joc, de aici incepe povestea:

Reclamatia pentru  ShowTime 4 Dark : se plantase bomba in B si eu le scriam la ai mei ca sa mearga toti acolo sa nus e mai duca in A si deodata primesc gag cu motivul "indicatii", nu am voie sa sa le spun coechipierilor unde este bomba?? Precizez ca eram viu si participam la joc, nu dead...*se poate verifica in logouri acest lucuru!

Reclamatie pentru LOLYOUz: cu el treaba sta in felul urmator- mi-a dat acest mesaj  "(ozon) LOLYOUz_ :   OZON SCAN!Nu stii?Intreaba-ma!!]" cand am plecat din baza CT " l-am observat, dar am mers pana la porti sa ma asigur ca nu vine nimeni lung si pot face scanul linistit, ba chiar am intrat pe porti!. Am dat sa fac acea scanare si cand intru deja aveam ban, toata chestia asta petrecandu-se in maxim 30 secunde! Acum il intreb pe acest admin: chiar asa incerci tu sa aduci oamenii pe sv? sau aveti prea multi...si totusi am intrat pe forum sa face cerere la rugaminte lui KelS.
8.  Dovada:[Image: b3jslj.jpg]

[Image: 29m7lds.jpg]

RE: Reclamatie admini si UNBAN- ozon - kenveloo- - 02-07-2016

Când ai primit ban eram si eu pe server LOLYOUZ ți-a cerut wargods de 5-6 ori și tu jucai liniștit fără nici o problema. Eu nu cred că sunt doar 30 de secunde.. erau trecute minute bune.

RE: Reclamatie admini si UNBAN- ozon - ozon - 02-07-2016

Eu am verificat toata consola si doar odata am gasit! Rog un administrator sa verifice in logo-uri si sa posteze, daca este vina mea sa nu fi vazut suport consecintele si o sa raman cu ban! Stima!

RE: Reclamatie admini si UNBAN- ozon - alinutz2013 - 03-07-2016

Eram pe server , l a luat prea tare , i a dat ban in 30 sec are dreptate !!!! pro unban + adminul care a dat ban sa ii umbli oleaca la grad !

RE: Reclamatie admini si UNBAN- ozon - ThiEf - 03-07-2016

21:10:55 |- Harta: de_dust2|- TimeLeft: 0:00| ShowTime 4 Dark [ STEAM_0:1:636925 | 89.123.226.172 ] 'amx_gag ozon 3 indicatii'
21:13:23 |- Harta: de_dust2|- TimeLeft: 0:00| LOLYOUz_ [ STEAM_0:0:147285108 | 79.112.59.189 ] 'amx_psay ozon OZON SCAN!Nu stii?Intreaba-ma!!]'
21:14:14 |- Harta: de_dust2|- TimeLeft: 0:00| LOLYOUz_ [ STEAM_0:0:147285108 | 79.112.59.189 ] 'amx_ban ozon 0 no.scan'

Adminii, din logo !? AVERTIZARE, data viitoare remove. Nu asa se face. Cereti scan? Explicati mai bine, Ori daca nu aveti si accesele SS/DEMO. Voi doar scan cereti acum.
Topic Lock lasa-mi ip si id steam pentru unban  Topic Lock