Jucausii.Net - Just play it!
Cristi Balaj dă cărţile pe faţă. Situaţia în care a fost pus de Kyros Vassaras: "A fo - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (http://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Cafenea / Cafe (http://jucausii.net/forum/Forum-Cafenea-Cafe)
+--- Forum: Locul Distractiei / Place amusement (http://jucausii.net/forum/Forum-Locul-Distractiei-Place-amusement)
+---- Forum: Sport (http://jucausii.net/forum/Forum-Sport)
+---- Thread: Cristi Balaj dă cărţile pe faţă. Situaţia în care a fost pus de Kyros Vassaras: "A fo (/Thread-Cristi-Balaj-d%C4%83-c%C4%83r%C5%A3ile-pe-fa%C5%A3%C4%83-Situa%C5%A3ia-%C3%AEn-care-a-fost-pus-de-Kyros-Vassaras-A-fo)Cristi Balaj dă cărţile pe faţă. Situaţia în care a fost pus de Kyros Vassaras: "A fo - kenveloo- - 07-01-2017

resim

Cristi Balaj s-a retras din arbitraj după o carieră de 17 ani. În vârstă de 45 de ani, fostul central susţine că ar fi vrut să mai continue, însă Kyros Vassaras - preşedintele CCA - l-a pus într-o situaţie incomodă.

Fotbalul românesc a rămas fără unul dintrei cei mai importanţi arbitri din ultimul deceniu. Cristi Balaj a decis să-şi încheie cariera la finalul lui 2016. Băimăreanul spune însă că ar fi vrut să mai arbitreze, dar nu a găsit aceeaşi dorinţă şi din partea CCA. Balaj susţine că a avut o discuţie cu Vassaras, însă acesta n-a fost de acord cu pretenţiile sale:

"Am discutat cu Kyros (n.r. Vassaras), voiam să mai continui, am cerut anumite condiţii. Mi se pare normal ca dacă mă pregătesc zi de zi, sunt la dispoziţia voastră să mă delegaţi, atunci să fiu plătit, să am un salariu, o sumă prin care îmi pot arăta că mă respectă doar, nu una mare. Discuţia s-a încheiat acolo, nu am primit niciun răspuns. A fost umilitor, pentru că puteam să continui dacă făceam o cerere, să mă rog de ei, practic”, a declarat Cristi Balaj la D***e S***t.

Fostul mare arbitru spune că nu a avut o relaţie specială nici cu Răzvan Burleanu şi îl acuză pe acesta că a minţit când a declarat că au vorbit în urmă cu doi ani:

”Eu nu am vorbit niciodată cu Burleanu. Acum vreo 2 ani, când am fost pus pe lista FIFA pe locul 7, domnul Burleanu a afirmat public că a avut o discuţie cu mine pe această temă şi că s-a lămurit acest lucru. Eu nu am vorbit niciodată cu el. Vorbisem cu Kyros, dar niciodată cu el. E problema lui de ce a spus asta. Eu l-am susţinut la alegeri pe Gică Popescu. Cu Vasile Avram şi domnul Chivorchian am avut discuţii şi le-am spus că nu-i voi vota, chiar dacă amândoi au foarte multe plusuri", a mai spus Balaj.