Jucausii.Net - Just play it!
Windows 10 build 10061 (PC) este disponibil acum în Fast Ring - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html)
+--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html)
+--- Thread: Windows 10 build 10061 (PC) este disponibil acum în Fast Ring (/thread-1824.html)



Windows 10 build 10061 (PC) este disponibil acum în Fast Ring - SeNzoRx - 25-11-2015

Ce îmbunătățiri sunt prezente în Windows 10 build 10061 ?
 
ArrowAplicații Mail și Calendar noi: Acestea au interfață nouă, cu posibilitatea de a trece rapid de la calendar la mail și viceversa. Aplicația Mail permite personalizarea acțiunilor swipe, permite ștergerea, marcarea, mutarea sau comutarea citit/necitit. Aplicația Mail include și funcționalitate Word cu formatare avansata de text la scrierea de mesaje. Aplicațiile Mail și Calendar se conectează la conturi Office 365, Exchange, Outlook.com, Gmail, IMAP sau POP.
 
ArrowStart, Taskbar, și Centrul de Acțiuni: Windows 10 build 10061 aduce o temă nouă, de culoare închisă pentru meniul Start, Taskbar și Centrul de Acțiuni. Meniul Start și taskbar-ul sunt acum transparente, iar meniul Start poate fi redimensionat. Microsoft a activat și AutoColor, funcția care ia automat culoarea primară din wallpaper pentru a o folosi ca schemă de culori pe PC.  Setările de personalizare Windows 10 sunt acum în aplicația Settings. De remarcat și că Microsoft a mutat comenzile de oprire, restart, etc, în partea stângă inferioară a ecranului Start.
 
ArrowContinuum: Intrarea în Modul Tabletă face ca butonul Start, Cortana și butoanele pentru Task View să crească ușor ca dimensiuni, pentru comoditatea în acționarea tactilă. De asemenea și elementele din zona de notificări de lângă ceas sunt mai late, cu același scop. Și aplicațiile fixate sau cele care rulează în Taskbar sunt eliminate, pentru a reduce aglomerația și pentru a simplifica lucrul pe PC ăn acest regim de tabletă. Butoanele Start și Task View sunt disponibile în continuare pentru lansare și respectiv comutare. Pentru cei care doresc menținerea aplicațiilor pe Taskbar în modul de lucru tabletă, Microsoft oferă o opțiune în setările pentru Taskbar.
 
ArrowTask View: Microsoft a modificat estetic miniaturile ferestrelor și butoanele x pentru închidere. Totodată aceste modificări sunt vizibile și în comutarea Alt+Tab sau în Snap Assist (propuneri inteligente pentru ferestre adiacente). Iconița din Taskbar pentru Task View a fost și ea schimbată.
 
ArrowDesktop-uri virtuale: Se poate crea un număr nelimitat de desktop-uri virtuale. Dacă acestea sunt în număr foarte mare, Microsoft a prevăzut o interfață care va permite în continuare comutarea comodă între ele.
 
Au fost rezolvate și alte probleme:
 
ArrowIndexarea mesajelor de mail noi din Outlook funcționează acum.
ArrowHyper-V se poate activa.
ArrowVisual Studio funcționează acum la crearea unui proiect nou de aplicație universală, după ce anterior se închidea imediat.
ArrowModificări pentru Spartan. Acum puteți maximiza fereastra cu dublu-click pe bara de titlu. Bara de Favorite este aliniată corespunzător acum.
ArrowWindows 10 build 10061 se instaleză automat, dar puteți declanșa upgrade-ul manual din Settings \ Update & recovery \ Windows Updates prin click pe Check for updates.
 
După cum probabil știți, build-urile din Fast Ring nu mai sunt furnizate de Microsoft ca ISO, doar cele din Slow Ring. Așa că în prealabil va trebui să instalați un build anterior și să faceți upgrade cum spuneam mai sus.