Jucausii.Net - Just play it!
Cerere helper- weiRd ; - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html)
+--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html)
+--- Thread: Cerere helper- weiRd ; (/thread-18621.html)

Pages: 1 2 3

Cerere helper- weiRd ; - weird123 - 23-10-2017

Nume: Robert
Nick: weiRd ;
Varsta: 17
Ore jucate [GT Link] : https://www.gametracker.com/server_info/hns.cs1.ro:27015/top_players/?query=weiRd+%3BG (pe sv spune ca am 43 de ore )
Gradul dorit: Helper
Ai citit regulamentul !?: Luat la cunostinta 
De ce vrei admin ?!: Vreau acest grad deoarece sunt activ pe server si vreau sa ajut cat mai mult prin : schimbarea mapei,mentinerea unei maniere bune pe server si deoarece imi place mult serverul si vreau sa ma dedic cat mai mult posibil in favoarea lui.

RE: Cerere helper- weiRd ; - Traista - 23-10-2017

Pro atata cu aimu ala las-o mai moale

EDIT:  Contra vad ca deja ti-o iei in cap si te iei in gura

RE: Cerere helper- weiRd ; - weird123 - 23-10-2017

(23-10-2017, 10:51 PM)Traista Wrote: Pro atata cu aimu ala las-o mai moale

sunt prea bun la hs-uri Smile) . Mersi vere

RE: Cerere helper- weiRd ; - Skill3t - 24-10-2017

Contra spui că vrei să menții o manieră bună pe server și înjuri de morți, ești foarte manierat, murimi-ar trei găini pe câmp. E ca și cum o curvă zice că este domnișoară, așa ești tu cu maniera. (Curvă nu este o înjurătură în acest context)
Ne-am dat dracu, ai învățat după un ban ce sunt manierele, luam-ar dracu să mă ducă în pustiu, cum se face că după un ban permanent ți-ai adus aminte manierele şi cei 7 ani de acasă, dacă știam, o făceam de mult cu mai mulți jucători, poate așa învățau toți în 3 zile ce trebuiau să știe în 7 ani. (Nu sunt ofensat/frustat sau ce căcat mai crezi tu, sunt doar realist!)

RE: Cerere helper- weiRd ; - MrPerfect - 24-10-2017

Pro Eu o sa zic pro, dar las-o mai moale cum limbajul. Iar, tu skillet ? Deja ma enervezi, spui de toata lumea dar pe tine nu te vezi. Tu ai un limbaj perfect ? Toti gresim si toti mai spunem unele chestii la nervi. Frate, e un simplu joc si voi transformati asta in ura, nu esti realist, aberezi Smile  Si nu sufar ipocritii.

RE: Cerere helper- weiRd ; - Skill3t - 24-10-2017

Mulțumesc frumos, dar tu cine ești?
Nu am zis că eu nu înjur, dar este o diferență în a spune: ,,băga-mi-aş pl'' și ,,morții mă-tii'', este una foarte mare, iar tu vorbești în neştire de cauză, așa că, vezi-ți de părerea ta și lasă-mă pe mine, că nu-mi pasă de ea.
Te-am pus eu să te joci când sunt on sau să zici ceva de mine? Te enervezi aiurea, așa că, nu te mai stresa, că o faci degeaba.

RE: Cerere helper- weiRd ; - weird123 - 24-10-2017

(24-10-2017, 12:41 AM)MrPerfect Wrote: Pro Eu o sa zic pro, dar las-o mai moale cum limbajul. Iar, tu skillet ? Deja ma enervezi, spui de toata lumea dar pe tine nu te vezi. Tu ai un limbaj perfect ? Toti gresim si toti mai spunem unele chestii la nervi. Frate, e un simplu joc si voi transformati asta in ura, nu esti realist, aberezi Smile  Si nu sufar ipocritii.

Mersi !

(24-10-2017, 12:34 AM)Skill3t Wrote: Contra spui că vrei să menții o manieră bună pe server și înjuri de morți, ești foarte manierat, murimi-ar trei găini pe câmp. E ca și cum o curvă zice că este domnișoară, așa ești tu cu maniera. (Curvă nu este o înjurătură în acest context)
Ne-am dat dracu, ai învățat după un ban ce sunt manierele, luam-ar dracu să mă ducă în pustiu, cum se face că după un ban permanent ți-ai adus aminte manierele şi cei 7 ani de acasă, dacă știam, o făceam de mult cu mai mulți jucători, poate așa învățau toți în 3 zile ce trebuiau să știe în 7 ani. (Nu sunt ofensat/frustat sau ce căcat mai crezi tu, sunt doar realist!)

Multumesc ! Nu e ca si cum sunt playeri care nu injura niciodata la nervi sau ceva,ideea este sa invatam din greselile noastre sau sa incercam sa nu le repetam prea des..

RE: Cerere helper- weiRd ; - ServinDaRaww - 24-10-2017

Pro  Pari a fii de treaba. Vedem cum decurge situatia.

(24-10-2017, 02:16 PM)ServinDaRaww Wrote: Pro  Pari a fii de treaba. Vedem cum decurge situatia.

Mersi !