Jucausii.Net - Just play it!
RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - Printable Version

+- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum)
+-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html)
+--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html)
+--- Thread: RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] (/thread-2038.html)

RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - Codrin - 30-11-2015

1.  Numele tău: Codrin
2.  Y!M ID: codrinn.stefan@yahoo.com
3.  Steam ID: STEAM_0:0:24719108
4.  Numele adminului reclamat: edi printu ;x
5.  Motivul reclamației: Dispută, Nerespectarea regulamentului ! Consider ca aici este lipsa de bun simţ şi totodată lipsa de răspundere pe care orice admin şi-o asumă atunci când ştie că trebuie să-şi facă treaba în mod corespunzător. Plus de asta, a lăsat mapa aşa şi a ieşit.
6.  Data / Ora: 30 Noiembrie 2015 / 12:30
7.  Alți admini martori: Alabala, IN FLAMES, ra!z0r
8.  Dovada: Poze

RE: RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - ediprintu - 30-11-2015

bai , m-am saturat de copii astia ***** , am intrat am dat vot , erau 6 vs 6 , erau 25 runde jucate , am dat vot , am iesit pentru ca nu mi mergea consola, in fine...eu vreau sa mi se scoata adminu si fondator ca astazi trebuie sigur sa intre banii pe care i-am platit sau sa fie donat cuiva,eu nu mai intru sa ma joc ca mai rau ma enervez,m-am banat singur,respect Baietilor care sunt baieti cu ****,nu **** d astea de clasa a 4 a , imi aduceti aminte de generala cand ne spuneam unul pe celalalt la invatatoare,e penibil...intri pe server unu mai smardoi ca altul , vorbe,vorbe si tot asa , de dovedit ****..unii aveti niste arfee zici ca sunteti cel putin top300 , respect seven care e baiat si isi castiga singur banii , el stie ce e viata , pl lui ..nu pustii astia la 15-16 ani care le da 5 lei la scoala de o apa si un hot-dog,asta e..asa sunt jocurile..eu zic sa fiti mai atenti cu adminii si mai bine tineti pe server 4-5 care doneaza si investiti in reclama si vin playeri , decat sa tineti 12 admini copii care sunt terminati.
inchideti topicul,ca e rezolvat tot !!!
Bafta

RE: RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - IN FLAMES - 30-11-2015

Din cate stiu eu a facut donatie.E normal sa se creada superior pentru asta?Nu respecta regulamentul,plus diverse amenintari.Stim cu totii ca suntem o groaza de admini,si multi nu si fac treaba.Eu zic ca ar trebui sa inceapa curatenia.

RE: RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - Codrin - 30-11-2015

(30-11-2015, 03:12 PM)ediprintu Wrote: bai , m-am saturat de copii astia virgini , am intrat am dat vot , erau 6 vs 6 , erau 25 runde jucate , am dat vot , am iesit pentru ca nu mi mergea consola, in fine...eu vreau sa mi se scoata adminu si fondator ca astazi trebuie sigur sa intre banii pe care i-am platit sau sa fie donat cuiva,eu nu mai intru sa ma joc ca mai rau ma enervez,m-am banat singur,respect Baietilor care sunt baieti cu pula,nu pizde d astea de clasa a 4 a , imi aduceti aminte de generala cand ne spuneam unul pe celalalt la invatatoare,e penibil...intri pe server unu mai smardoi ca altul , vorbe,vorbe si tot asa , de dovedit pula..unii aveti niste arfee zici ca sunteti cel putin top300 , respect seven care e baiat si isi castiga singur banii , el stie ce e viata , pl lui ..nu pustii astia la 15-16 ani care le da 5 lei la scoala de o apa si un hot-dog,asta e..asa sunt jocurile..eu zic sa fiti mai atenti cu adminii si mai bine tineti pe server 4-5 care doneaza si investiti in reclama si vin playeri , decat sa tineti 12 admini copii care sunt terminati.
inchideti topicul,ca e rezolvat tot !!!
Bafta

Citez " Sa intre banii pe care i-am platit sau sa fie donat cuiva " Fă-mă să pricep.Ţi-ai plătit banii ? Smile) Să înţeleg ca stai prost cu gramatica limbii române. Uite de asta nu suport eu oamenii inculţi. Pentru simplul fapt ca nu ştiu să se integreze în societate. Dacă erai băiat destept ai fii putut explica şi fără alte insulte, fără a face un roman despre viaţa ta vazută pe youtube şi fără a mai provoca creierului tău alte filme. Consider că am spus tot ce am avut eu de spus pentru că m-am lămurit cât te duce capul. O zi placută şi mult succes cu bărbăţia ta.

RE: RECLAMAŢIE [ edi printu ;x ] - ra!z0r - 30-11-2015

aici "copii virgini" au dreptate , nimeni nu e superiori si nimeni nu ar trebuii sa se creada superior , nici eu ca sunt fondator nu sunt superior sunt doar un simplu player care administreaza srv-ul si il intretine .
Iar cu banii pe care nu i-ai trimis , aici ai fost foarte neserios , daca zici ceva , asta trebuie sa si faci , nu o zici doar pentru a fi zis .  
ON: remove la cerere si celalalte motive aduse aici.

t/c