Reclamatie Kenzor - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: Reclamatie Kenzor (/thread-2783.html) Pages:
1
2
|
Reclamatie Kenzor - TricicletaTTTr - 14-12-2015 Nick folosit pe server:Tricicleta Admin-ul reclamat:Wtf Kenzor Dovada: (Print , demo) .nu am decat imi spune in consola Data si ora:13.12.2015 Motiv:cica aim Ideea este ca daca te uiti mai bine eram steam on admin de duminica ce esti.Voi sunteti serv serios sau ce sunteti....imi da ban pe motiv aim si eu steam on si eac on ) RE: Reclamatie Kenzor - WTF*KeNzOr - 14-12-2015 1 la mana nu ti-am dat eu ban si ti-a dat alt admin plus aveai aim pur RE: Reclamatie Kenzor - k1dn3y. - 14-12-2015 Mda RE: Reclamatie Kenzor - silent266 - 14-12-2015 Eu ti-am dat ban aveai aim curat. RE: Reclamatie Kenzor - k1dz3N - 14-12-2015 Doc astept dovezile tale cu privire la banul dat asupra playerului Tricileta. Ai la dispozitie 24h altfel vei fi sanctionat! RE: Reclamatie Kenzor - WTF*KeNzOr - 14-12-2015 Dar dc am primit eu reclamatie de la ell pe numele meu ) RE: Reclamatie Kenzor - silent266 - 14-12-2015 Nu am dovada pentru ca pe moment mi s-a spus sa ii dau ban,nu mai stiu cine mi-a spus eram eu pe server si kenzor parca ken mi-a spus sa ii dau nu stiu sigur.Acum daca voi fi sactionat asta e.Imi cer scuze.In primu rand cand a intrat pe server tricicleta nu avea nici-un steam astfel imi arata si nu ii dadeam asa aiurea ban,apoi si-a bagat steamu cu numele ala si a intrat sa spuna ca are el steam si ca de ce a luat ban eu asa cred ca a facut. RE: Reclamatie Kenzor - silent266 - 14-12-2015 O sa ma mai uit in pc sa vad daca am demoul ca deocamdata nu il gasesc,daca il gasesc o sa il pun. RE: Reclamatie Kenzor - TricicletaTTTr - 14-12-2015 Ok....I-am mai spus lu Doc ca joc steam on si eac on....la care el imi spune ca nu joc steam on si I-am dat dovada pe messenger.Doc Tata tu nu joci cu steam) nu stiu daca ai vazut vreodata steam....nu ai auzit de EAC sau ozn-ri deastea)) Tu stii ce inseamna steam on si eac on??? In primul rand cand joci EAC nu iti da voie sa joci codat ptr aia e Eac daca nus tii documenteaza-te. Vreau si eu dovada ca am jucat cu aim.In al doilea rand decat eu si Amsterdam jucam steam pe tot serv. Am intrat ulterior pe server deoarece am IP RUTABIL daca stii cei ala. nu va mai abgati frate daca habar aveti cand un player e steam on si joaca cu eac. TU CA ADMIN CAND BANEZI TREBUIE SA AI DOVADA CEEA CE NU O AI.TU NU STII NICI CAND JOACA PLAYERII STEAM ON DECI NU AM PRETENTII DE LA TINE.KENZOR MA STIE FRATE AM ADMINAT SERVERE LA GRASU ***RECLAMA*** SI ***RECLAMA*** DE M-AM PLICTISIT. WHO THE FUCK IS SHEREZUUM DE JOACA LA VOI PE SERV IMI ESTE PRIETEN LA CATARAMA...EL MA ADUS AICI.ADMINATUL SERVERUL LASA DE DORIT RE: Reclamatie Kenzor - silent266 - 14-12-2015 Ma atunci cand erai nu aveai nici-un steam on,nu incerca sa te scoti. |