Angelo din nou - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: Angelo din nou (/thread-5507.html) |
Angelo din nou - Angelo - 29-01-2016 Nickul vostru: Angelo IP-ul : STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: deci primesc blind la care ma opresc si pe u@ spun scoate blind..sunt omorat de 2 ori ..la care spun scoate blind,fa si poze hai mai repede ca vreau sa joc...imi dispare blind cred ca l-a scos apoi cand sa fac frag imi da iar si inevitabil frag dupa blind Adminul care te-a banat: hugo sau cum plm foarte retardat copilu..intru de pe alt cs incerc sa-i explic apoi o arde aiurea ca si cum as fi un gunoi si poate sa faca ce vrea el ca nu-i face nimeni nimic fm,m de copil ce te-as juca in picioare..in ultimele 31 de zile nu prea am jucat cs se vede asta pe gametraker 250 de min...deci trebuie sa fii retardat sa crezi ca as intra cand imi gasesc si eu timp si atunci sa joc cu cod Data si ora la care aţi primit ban: 19:00 Dovezile tale (Ss / Demo / Ss Consola): am vrut sa fac poza cand il anunt sa-mi scoata blind dar nu se deschide cosola de la pa sau frag dupa blind RE: Angelo din nou - fearleSs unicatul - 29-01-2016 In primu rand ai mare grija la limbaj , in al 2 lea rand ai primit blind ai dat pe u@ scoate blindu cand ti-am dat blind erai pe cutie si kill ai facut in tunel bossulica si hs , blindu ti-a disparut in 2 secunde din cauza wall-ului dar na ... la cum m-ai injurat si pe server si aici o sa ramai cu banul din partea mea ! Si cu asta ce e boss ? fearleSs unicatul Wrote: Wrote:1. Nick Admin: =>EKT<= Hugo * BoSs VREAU SS DIN MOMENTUL CAND IMI DAI BLIND PANA PRIMESC PA SI AI SA VEZI CA ITI ZIC DE 2 ORI SA SCOATI SI CUM SCOTI SI CUM IMI DAI IAR FM,M DE SCLAV RE: Angelo din nou - Angelo - 29-01-2016 Vreau poze la consola acum din momentul cand primesc blind adica de cand imi dai comanda nu de cand am luat frag dupa blind ..adica toata evoluatia fazei..dai scroll in sus la consola si faci print la tot ..ca fapt divers nu vreau nici sa fii sanctionat nici nu mai vreau unban ..dar esti un retardat fm,m....vreau poze de mai sus sa vada lumea chat tot ..cum iti scriu pe u@ sa scoti fiindca aveam gag de la tine si nu puteam scrie pe chat ca sa am si martori fm,m de copil tembel..ma pis pe poza ta poate fi oricine pe mine ma cheama Angelo nu respawn 88 fa poze mai sus sa se vada adevarul sau tie frica sa dai scroll fm,m Esti retardat ..primesc blind ma opresc sunt omorat..apoi iti scriu sa scoti .mai sunt omorat inca odata..apoi spun : scoate blind,fa si poze hai... dispare blind..si sunt dat lung cobor si il iau pe unu tunel si poc imediat frag dupa blind...eram pe cutia matii si nici nu i-am dat hs (detalii neimportante dar denota ce atent ai fost) RE: Angelo din nou - Angelo - 29-01-2016 Ce noroc ai tu bulangiule ca nu m-a lasat sa fac ss la consola dupa ce am facut frag dupa blind ca nu se mai deschidea Stiu sa vorbesc frumos ba chiar sa fiu foarte diplomat dar tu ma scoti din sarite...verificati poate o fi o defectiune la plugin si ne ambalam degeaba..ca nu e posibil asa ceva..ori a facut el ceva ori e stricat pluginu RE: Angelo din nou - fearleSs unicatul - 29-01-2016 Prietene numele ti s-a schimbat automat in momentul cand ai facut frag dupa blind.. eu iti vorbesc frumos si tu ma injuri . Dupa mine ramai banat , astept decizia lu Kidzen pana atunci liniste , si ai grija la double post !! RE: Angelo din nou - k1dz3N - 29-01-2016 Pt limbaj Angelo ai +1 warn iar pe server ramai cu ban permanent. |