» Jucăuşii susţine limba română! - Printable Version +- Jucausii.Net - Just play it! (https://jucausii.net/forum) +-- Forum: Arhiva / Archive (https://jucausii.net/forum/forum-20.html) +--- Forum: Gunoi / Garbage (https://jucausii.net/forum/forum-21.html) +--- Thread: » Jucăuşii susţine limba română! (/thread-9066.html) |
» Jucăuşii susţine limba română! - Dexter. - 25-03-2016 Datorită dezvoltării de scriere incorectă pe internet, eu, Dexter m-am hotărât să încep o campanie de corectare a acestei probleme. Cu ajutorul programului ROPS, pus la dispoziţie de site-ul Diacritice.ro, putem scrie cu toţii cu diacritice, asta fiind un pas înainte în scrierea corectă a limbii române.
Instalarea programului Wrote:Pasul 1: Descărcaţi programul ROPS de aici. 'Cum se foloseşte' said Cum se foloseşte Wrote:După instalare sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ştiţi. Pentru a putea scrie cu diacritice trebuie să folosiţi următoarele combinaţii de taste: De asemenea vă aşteptăm cu întrebări pentru diferite nelămuriri în materie de limba română sau acest program. Avem nevoie de sprinjinul vostru pentru a promova această campanie şi de aceea vă rugăm să făceţi public mesajul de mai jos pe unde puteţi(Forumuri, Yahoo Messenger, Skype etc.) 'Mesaj de promovare' said Mesaj de promovare Wrote:Jucăuşii susţine limba română! Hai să scriem româneşte, nu r0m4n3sht3! RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Georgel - 27-03-2016 Este foarte bun! Il recomnand RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Batman - 02-04-2016 Ar trebui sa aruncati un ochi peste ce scrie acest baiat aici si modul de vorbire . Acest tutorial ar putea sa va ajute mult, va recomand cu incredere sa folositi . RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Digital Hunter - 02-04-2016 Bun bun. Bravo RE: » Jucăuşii susţine limba română! - dirtyaim - 04-04-2016 Este foarte bine creat acest tutorial. Cei care mai posteaza la zona IT ar fi indicat sa citeasca acest tutorial. RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Dexter. - 17-04-2016 Vă mulţumesc, aştept şi din partea voastră un mic interes, un up din când în când, o promovare pe site-urile de socializare, haideţi să facem ceva cu această dezvoltare de scriere în masă incorectă! RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Feydee. - 17-04-2016 Am încercăt și eu totorialu asta de mai mult,dar sincer eu mă gasesc mai bine cu tastatură limbă romană din user panel RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Dexter. - 19-04-2016 (17-04-2016, 02:16 PM)DUNHILLSR Wrote: Am încercăt și eu totorialu asta de mai mult,dar sincer eu mă gasesc mai bine cu tastatură limbă romană din user panel Având "Windows 7" eşti axat direct din "Language - "pe Română ( Programatori ), care se bazează tot la acest lucru, eu am încercat o micuţă campanie care zic că a avut un impact bun asupra multor persoane! RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Dexter. - 21-04-2016 Update! văd că doar eu ce promovez acest lucru.. lipsă de interes total din partea voastră.. RE: » Jucăuşii susţine limba română! - Feydee. - 21-04-2016 Da,te-am urmat la toți pașii,îmi place cum te implici și cea ce faci,sunt de acord cu tine,dar pană șa urmă sunt gusturi cu Tastieră pe "Progamatori" sau "Tradițional" . |