Nick-ul tau:_dmG_matale
Prenume:Claudiu
Resedinta:Dumbraveni
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):13
ID Messenger:Nu am
ID Steam:ClaudiuKings1
Detii slot pe server ? :Nu
Numar de ore jucate(print dupa servar) :nu prea am dar o sa fac
Link catre profilul tau gametracker: nu stiu cum sa fac rost de el
Cunosti AmxMoxX ?:da
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?:Nu
De ce crezi ca meriti admin ?:Ca este un server foarte frumos si sa ii ajut pe ceilalti admin la apararea de hackeri
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? :Da
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? :DA
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? :pot sta si mai mult
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt un baiat simplu si imi doresc admin pe aceste srv etc...
Alte precizari:U :Dun pro va rog
Prenume:Claudiu
Resedinta:Dumbraveni
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):13
ID Messenger:Nu am
ID Steam:ClaudiuKings1
Detii slot pe server ? :Nu
Numar de ore jucate(print dupa servar) :nu prea am dar o sa fac
Link catre profilul tau gametracker: nu stiu cum sa fac rost de el
Cunosti AmxMoxX ?:da
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?:Nu
De ce crezi ca meriti admin ?:Ca este un server foarte frumos si sa ii ajut pe ceilalti admin la apararea de hackeri
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? :Da
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? :DA
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? :pot sta si mai mult
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt un baiat simplu si imi doresc admin pe aceste srv etc...
Alte precizari:U :Dun pro va rog