- Nume: Baricade
- Propunere & Sugestie: de fapt am vreo 2 3... 1: As propune schimbarea rankurilor cu ceva mai simplu si mai putine deoarece cele de acum mi se par multe plus ca nu prea este staff... sa dau un exemplu in loc de "it man" sau "warnight organiser " sa fie moderator si sub el sa scrie de ce sectiune se ocupa .. deoarece am vazut ca multi au schimbat si au scris cam ce au vrut.. si asa mai departe 2: Ar frumos o bara cu parteneriate intre comunitati / hosturi/ radiouri/si care mai sunt ...cred ca asa ar ajuta mai mult popularea forumului/serverelor...3: sa se mai scoata cateva setiuni deoarece nu prea le vad rostul in a da copy paste pentru a mai adauga un post pe forum...
- Poze dacă este nevoie: ...
- Cu ce ar putea ajuta comunitatea? : eu cred ca ar ajuta la popularea com ... stiu ca este mult de munca cu ce am scris dar o mica schimbare ar face lumea si mai curioasa sa intre ... o schimbare de tema sau orice mica schimbare zic ca e deajuns...chiar daca este greu pentru unii ca numa ei stiu cat efort pun dar impreuna le putem face putem ajuta cu o parere sfat ceva...
- Astept pareri Multumesc
Thread Rating:
Propuneri bari
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024
Jucausii.Net | 2015-2024