Nick: fR @ Panda.
Grad: Best-God
Absenta / Retragere: Retragere.
Perioada: Definitiv.
Motiv: În primul rând, vreau să-mi iau rămas bun de la toți colegii mei din STAFF, în special de la Alex Ale , Kidutzu , ăștia mi-ați fost alături și ați arătat că puteți să fiți prieteni buni. Motivul este unul banal, nu mai am timp să stau pe calculator, am niște treabă și pur și simplu nu mai am timp. Mulțumesc Dexter. că mi-ai mai acordat o șansă înainte însă acum chiar este definitiv deoarece nu mai pot .
Fiecare admin indiferent de prestanța lui are un drum aici și odată și odată drumul lui se sfârșește. Pentru mine, drumul sa terminat , atât a fost să fie și na. Vă mulțumesc tuturor pentru laudele pe care mi le-ați oferit, a fost o aventură îndelungată aici pe serverul acesta.
Grad: Best-God
Absenta / Retragere: Retragere.
Perioada: Definitiv.
Motiv: În primul rând, vreau să-mi iau rămas bun de la toți colegii mei din STAFF, în special de la Alex Ale , Kidutzu , ăștia mi-ați fost alături și ați arătat că puteți să fiți prieteni buni. Motivul este unul banal, nu mai am timp să stau pe calculator, am niște treabă și pur și simplu nu mai am timp. Mulțumesc Dexter. că mi-ai mai acordat o șansă înainte însă acum chiar este definitiv deoarece nu mai pot .
Fiecare admin indiferent de prestanța lui are un drum aici și odată și odată drumul lui se sfârșește. Pentru mine, drumul sa terminat , atât a fost să fie și na. Vă mulțumesc tuturor pentru laudele pe care mi le-ați oferit, a fost o aventură îndelungată aici pe serverul acesta.
- Nu mi-am dorit să plec dar , timpul nu îmi mai permite. Mi-am făcut treaba destul de bine zic eu, iar dacă supăr pe cineva că plec, îmi cer scuze. Dexter,Bid,Rony, sper să ajungeti foarte departe cu acest server.
- Mulți admini s-au retras , pur și simplu au făcut o cerere absență și au plecat . Admini foarte buni , gen iReal (fost lider fR @ )
- Sper ca nimeni dintre voi să mă urască , atât am avut de spus , vă urez multă baftă și aveți grijă de server , merită !
Respect List :
- fR @Alex Ale.
- fR @Kidutzu.
- fR @ Panda.
- fR @ Mihos.
- Dexter.
- BiD.
- Rony.
- DMG.
- GULI.
- Shaggy , îmi pare rău că nu te-am menționat ..
Baftă băi , frumoșilor .