Cam greu de ales.... fiecare are "buba" lui. ( cel putin asta e parerea mea )
v1:
Pros:
-textul are nota 8 ( de la o scara 1 - 10 )
-efectul acela albastru e misto, imi place. se putea si mai bine dar este OK.
Cons:
-Acele..dungi ( linii ) din...background ? nu-mi plac deloc..chiar deloc.
v2:
Pros:
-Textul, cu toate ca mi se pare simplu, intotdeauna mi-a placut. + culoarea, are nota 9+ spre 10 chiar.
-blur,efect bune.
Cons:
-Backgroundul, la fel ca la v1 are dungi... ce aveti cu dungile ? ... Dar, nu e la fel de vizibil ca in v1 ceea ce e bine......
-Marginea avatarului... m-am frecat la ochi ca sa-mi dau seama ca nu-s nebun... ala e un snake ? Efect de snake ? Nu-mi place.
Ma rog, in concluzie....hm... hai sa zicem ca aleg V2
Dar ca sfat va zic: Renuntati amandoi la acele dungi si cine a facut V2, regandeste treaba cu "snake-ul" pe margini. Poate daca era nitel mai groasa acea linie "umblatoare", poate daca era alta culoare, o culoare care se potriveste cu una din culorile avatarului era mai bine..nu acel alb.
v1:
Pros:
-textul are nota 8 ( de la o scara 1 - 10 )
-efectul acela albastru e misto, imi place. se putea si mai bine dar este OK.
Cons:
-Acele..dungi ( linii ) din...background ? nu-mi plac deloc..chiar deloc.
v2:
Pros:
-Textul, cu toate ca mi se pare simplu, intotdeauna mi-a placut. + culoarea, are nota 9+ spre 10 chiar.
-blur,efect bune.
Cons:
-Backgroundul, la fel ca la v1 are dungi... ce aveti cu dungile ? ... Dar, nu e la fel de vizibil ca in v1 ceea ce e bine......
-Marginea avatarului... m-am frecat la ochi ca sa-mi dau seama ca nu-s nebun... ala e un snake ? Efect de snake ? Nu-mi place.
Ma rog, in concluzie....hm... hai sa zicem ca aleg V2
Dar ca sfat va zic: Renuntati amandoi la acele dungi si cine a facut V2, regandeste treaba cu "snake-ul" pe margini. Poate daca era nitel mai groasa acea linie "umblatoare", poate daca era alta culoare, o culoare care se potriveste cu una din culorile avatarului era mai bine..nu acel alb.