Sincer să-ți spun ești un ordinar,eu ți-am cerut ss-urile nu mi le-ai dat,și ți-am dat ban,înloc să faci reclamații faceai cerere unban și puneai pozele acolo,vâd că te-am rugat să pui pozele aici nu le-ai pus,și acum ce să cred eu?În vorbă cu pika,mai bine nu te bagi și nu mă deranjează fază să spui la lumea întreagă dacă nu știi ce s-o întamplat nu te bagă unde nu-ți fierbe oală,scuze-ma de limbaj dar ești un lingau invață să te aranjezi pe cont propriu și să nu te bazezi pe alții pană când nu postezi ss-urile pe server nu mai ai ce să cauți.Și cu fază să citesc regulamentul este oră să începi să-l citești tu nu eu,până cănd ți-am facut ss și tu nu le prezinți am tot dreptul de a te bana,și învață să respecți dacă vrei respect,și pe server ține-ți ciocu mai mic și nu te bagă peste alții.
Edit1: Bă nu mă țin la discuții cu tine,Nu-mi ai cerut skype,mi-ai cerut fb și ți-am zis că nu am,y!m nu ai și fază e că parcă cine nu avea Yahoo Messenger Avea remove,și plus că nu trebuie să te iei după deținatorii ci după regulament că și ei tot după ală se ia,și nu mai intoarce vorbele,și spune adevaru,eu ți-am spus până nu pui pozele pe server nu mai intri.
Edit1: Bă nu mă țin la discuții cu tine,Nu-mi ai cerut skype,mi-ai cerut fb și ți-am zis că nu am,y!m nu ai și fază e că parcă cine nu avea Yahoo Messenger Avea remove,și plus că nu trebuie să te iei după deținatorii ci după regulament că și ei tot după ală se ia,și nu mai intoarce vorbele,și spune adevaru,eu ți-am spus până nu pui pozele pe server nu mai intri.