Uneori se întâmplă să greșești, până și eu i-am dat slay unuia în seara asta fiindcă începuse să mă enerveze, ba făcea rw, ba făcea gs, ba trăgea cu deagle de nu se maiboprea, uneori îți scapă la nervi, până la urmă ești om.
1. Eu zic să vă împăcați și să fiți prieteni, nu dușmani.
2. Smoke air - smoke-ul trebuie să fie în aer, de exemplu:
Tu arunci jos smoke-ul, iar ct-ul este în aer și este înghețat, ĂSTA NU ESTE AIR SMOKE, DOAR NEATENȚIA ADVERSARULUI.
Tu arunci în aer intenționat ca să-l prinzi pe adversar, isr smoke-ul nu atinge ,,pământul'', atunci este AIR SMOKE.
Concluzie: Reclamație pentru un slay, cam aiurea, dar totuși, încercați să fiți prieteni, încercați să fim mai uniți, precum un colectiv, nu să fim dușmani și să ne purtăm ură, repet: SUNTEM OAMENI ȘI CU TOȚI GREȘIM, NIMENI NU ESTE PERFECT!
1. Eu zic să vă împăcați și să fiți prieteni, nu dușmani.
2. Smoke air - smoke-ul trebuie să fie în aer, de exemplu:
Tu arunci jos smoke-ul, iar ct-ul este în aer și este înghețat, ĂSTA NU ESTE AIR SMOKE, DOAR NEATENȚIA ADVERSARULUI.
Tu arunci în aer intenționat ca să-l prinzi pe adversar, isr smoke-ul nu atinge ,,pământul'', atunci este AIR SMOKE.
Concluzie: Reclamație pentru un slay, cam aiurea, dar totuși, încercați să fiți prieteni, încercați să fim mai uniți, precum un colectiv, nu să fim dușmani și să ne purtăm ură, repet: SUNTEM OAMENI ȘI CU TOȚI GREȘIM, NIMENI NU ESTE PERFECT!
Lumea te critica, indiferent ce faci!