Regulament !!
1.Bunul simţ este regula de bază a acestiu clan .
2.Codurile sau orice fel de cfg-uri sunt interzise ,dacă faci parte din clan şi vei fi prins cu aşa ceva o să fi dat afară fără nicio discuţie .
3.Trebuie să ai activitate zilnică pe forum .
4.Odată pe săptămână să mă căutaţi la g.Gabriel_g@yahoo.com .
5.Să respectaţi regulamentul forumului
6.Când un membru face o cerere de intrare în clan ,trebuie să votezi cu @pro sau @contra
7. Limbajul vulgar nu este tolerat şi se pedepseşte cu 1 warn .
8. Dacă suntem într-un meci şi nu facem faţă nu ai voie să părăseşti meciul.
9.Tagul clanului este *StaR* şi este obligatoriu să foloseşti acest tag . Exemplu : "*StaR* Nickul.tău"
10. La 5 avetizări veţi fi daţi afară din clan.
INFO !!
Cam aşa ar fi normal să procedezi în mare parte ,cel puţin eu asta aş face dacă aş fi fost "TU".
#Dacă ai citit tot până aici ,la întrebarea de la cerere intrare clan "Ai citit regulamentul?" o să scrii "Poate maine."
Notă
*Citiţi regulamentul odată la 1/2 săptămâni , pot aparea modificări la regulament!
La 3 avertizări primiţi suspend o săptămână ,iar la 4 două saptămâni ,la a 5 a avertizare direct veţi fi daţi afară din clan.
1.Bunul simţ este regula de bază a acestiu clan .
2.Codurile sau orice fel de cfg-uri sunt interzise ,dacă faci parte din clan şi vei fi prins cu aşa ceva o să fi dat afară fără nicio discuţie .
3.Trebuie să ai activitate zilnică pe forum .
4.Odată pe săptămână să mă căutaţi la g.Gabriel_g@yahoo.com .
5.Să respectaţi regulamentul forumului
6.Când un membru face o cerere de intrare în clan ,trebuie să votezi cu @pro sau @contra
7. Limbajul vulgar nu este tolerat şi se pedepseşte cu 1 warn .
8. Dacă suntem într-un meci şi nu facem faţă nu ai voie să părăseşti meciul.
9.Tagul clanului este *StaR* şi este obligatoriu să foloseşti acest tag . Exemplu : "*StaR* Nickul.tău"
10. La 5 avetizări veţi fi daţi afară din clan.
INFO !!
- Cum aş proceda eu ,ca membru care vrea să intre în clan:
- Cum aş proceda ca membru care face parte din clan:
Cam aşa ar fi normal să procedezi în mare parte ,cel puţin eu asta aş face dacă aş fi fost "TU".
#Dacă ai citit tot până aici ,la întrebarea de la cerere intrare clan "Ai citit regulamentul?" o să scrii "Poate maine."
Notă
*Citiţi regulamentul odată la 1/2 săptămâni , pot aparea modificări la regulament!
La 3 avertizări primiţi suspend o săptămână ,iar la 4 două saptămâni ,la a 5 a avertizare direct veţi fi daţi afară din clan.