Scuza-ma draga, am sa fac o cerere de remove ca sa vedeti cat de mult imi pasa de acest grad, poate ca mi-a pasat prea mult de server. Nu am sa stau niciodata sa vad un primesc pe u@ mesaje " razwy camp" in nerepetate randuri . Ok, imi cer scuze daca v-am gresit cu ceva si poate cu ocazia asta iti dau si tie satisfactie Razwy, poate ca sunt cam impulsiva dar sa va uitati in gametracker cate ore stau pe zi pe server, schimb mapele ca sa fac serverul full, apoi bag diverse mape ca sa joace lumea. Am avut mereu grija de server,am venit cu propuneri, idei si acum hai sa fim seriosi, cati admini ma urasc? Sa-mi spuna si mie ca nu ma deranjeaza. M-am inteles bine cu toti doar ca nu suport sa fiu luata la misto, nu suport faptul ca ti-am spus de 2 ori sa nu faci camp si pe tine te gasesc in colturi si imi zici ca nu e camp ala ca erai atacat. Hai sa nu ne batem joc unii de altii ca toti avem suflet, ca tu esti mai " smecher" si va bazati pe faptul ca eu nu am demo, da, bravo tie. Si repet, in legatura cu adminul, voiam gradul ala doar ca sa fiu langa Dexter pentru ca e tot ce am mai bun in ultimul timp dar daca voi considerati ca merit asta, nu va judec. Aveti grija de voi si de server si Dexter si Bid, goliti va rog eu user.ini de copii de genul. Prin asta am spus tot La revedere.
Thread Rating:
Reclamatie Muller aka San Terra
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024