Jucausii.Net - Just play it!
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
Jucausii.Net - Just play it! Administratie / Administration Diverse / Others Propuneri / Proposals [Propunere] Schimbare Staff Rank

Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Propunere] Schimbare Staff Rank

27-10-2015, 03:47 PM - (This post was last modified: 27-10-2015, 04:10 PM by hecate.)

hecate
Registered

Threads:
12
Am vazut ca rank-urile sunt prea mari si nu se potrivesc cu imaginile, asa ca am facut eu un model, pe care daca vreti si o sa fiti de acord sa il puneti, o sa fac si restul.
Asta a fost doar de proba, sa nu muncesc aiurea la toate rank-urile degeaba.

• Nume:  hecate
  • Propunere & Sugestie: m vazut ca rank-urile sunt prea mari si nu se potrivesc cu imaginile, asa ca am facut eu un model, pe care daca vreti si o sa fiti de acord sa il puneti, o sa fac si restul.

Asta a fost doar de proba, sa nu muncesc aiurea la toate rank-urile degeaba.

• Poze dacă este nevoie:
  • Cu ce ar putea ajuta comunitatea? :ar ajuta la estetica, ar arata mai frumos.

EDIT: Am mai facut inca cateva, sa va faceti o idee :
[Image: 9dRQnt4.png][Image: 0b4hMMo.png][Image: x0dJHYr.png][Image: CyFIq66.png][Image: 2Lnulwn.png][Image: m6bnMXD.png]
Find

27-10-2015, 04:12 PM -

AdriaNN
VIP

Threads:
96
Au iesit foarte bine. Eu sunt de acord sa se puna acestea.
[Image: HyYbGy9.png]
Find

27-10-2015, 04:21 PM -

Nigger
Community Founder

Threads:
83
Multumim pentru propunere, dar rank-urile care le avem acum au fost testate pentru mai multe teme, si inchise la culoare (jucausii v1) si deschise la culoare (mybb white), se potrivesc de minune pentru orice fel de tema.

Momentan vor ramane asa, vom vedea pe viitor.
Respins Topic Lock
[Image: type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c...A31900.png]
Website
Find
« Next Oldest | Next Newest »
Thread Closed 

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2025
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode