(30-10-2015, 06:00 PM)L!m!T Wrote: Cerere respinsa ! Un admin te suspecta de 1 saptamana de cod si mie mi sa parut la fel !))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MADE MY DAY
T/C
OK let go eazy : Daca un admin ma suspecteaza de o sapatamana ar fi trebuit sa ma prinda cu ceva iar daca nu poate inseamna ca nu am cod sau nu are o treaba cu adminul de aici pot trage concluzia ba nu mai bine spus am certitudinea fara sa jignesc ca nu aveti destula experienta ,da ma suspecteaza 5000 de noobi care trag 3 incarcatoare in mine si eu ma feresc de ele in timp ce nu trag in ei si cum imi place mie sa spun ca ma "joc cu ei" si tipa cod si ei nu sunt in stare sa ma ia in timp ce stau pe loc cam asa mi se pare situatia asta
Daca pe serverul asta se da ban pe o simpla banuiala va multumesc ca mi-ati irosit timpul nu trebuia sa imi mai dati unban de la a 2 cerere sau trebuia eu sa-mi dau seama