(23-06-2016, 01:50 PM)RazwyR Wrote: Ba MR STICK deja ma disperi , ce comentezi tu atat de Panda ma zi? Ai macar jumatate din banlistul lui ? ZI ! El merita ma GOD chiar si cu 70 de ore dar a stat spectator pe sv asta si a prins la codati cat n-ai prins tu toata viata . Faci spam la toate postarile , ma jignesti si dupa vii si imi faci reclamatie halal admin ! Cand o sa ai tu jumatate din orele mele si din banlist sa vii sa te iei de mine sau de Panda pana atunci tu n-ai facut nimic constructiv pentru acest server , eu am doua propuneri acceptate 120 de ore, si al doilea banlist la numar de codati prinsi tu ce ai? Stiti doar sa vorbiti si sa acuzati dar fapte nimic , nici nu ma mai intereseaza daca voi lua -1 eu asta sunt si nu ma voi schimba pentru ca vrea Mr. Stick , am fost jignit nu pot sta cu mana-n san sa nu ma apar si chiar si asa m-am abtinut si nu te-am injurat doar am scris "PLM" oricum eu am avut dreptate sunt curios cine de pe serverul asta sta sa il streseze unu cu o chestie unde nici macar n-are dreptate si sa nu zica nimic ! Eu atat am avut de spus imi scuzati dublu post dar nu m-am putut abtine o zi buna tuturor !Ce mult acuz eu fara masuri, ma... pfoaii, foarte mult!
Eu nu dau ban degeaba, daia ti-ai umplut ban-list-ul, in ala tre' sa fie macar 1-2 nevinovati. - Sper ca vedeti cum acuza fara dovezi si sper ca veti lua masuri
Buline albe
Romania # Razwy = 2
- Persoane avansate datorită bulinuţelor albe -
fR @ Panda // Helper - Moderator ( felicitări, o treabă excelentă ) @Dexter. - Noi am facut ceva pentru acest server asa cum am putut noi nu doar vorbe uite fapte , TU ai facut ceva ma ? Eu i-am demonstrat lui Dexter ca nu mint si sunt sicer asa ca..
Thread Rating:
Reclamatie Romania # Razwy.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024