Jucausii.Net - Just play it!
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
Jucausii.Net - Just play it! Administratie / Administration Diverse / Others Propuneri / Proposals Propunere dMg.

Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propunere dMg.

14-07-2016, 12:00 PM -

DMG-
Banned

Threads:
82
Nume: Vlad
Propunere & Sugestie: Ca la gradul de Leader Clan sa se aduge ca la membru aia de jos cu member .. doar cu Leader Clan si culoarea aia
Poza daca este nevoie: -
Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Ar arăta mai frumos zic eu.
Find

14-07-2016, 01:21 PM - (This post was last modified: 14-07-2016, 08:39 PM by AdriaNN. Edit Reason: Warn pentru limbaj. )

youcon
Registered

Threads:
16
Frateee cand ma uit la unii din voi imi vine sa imi trag pumni singut !
Ba esti ratat ma copilule cu ce ne ajuta pe noi in popularea si extinderea comunitatii clan lider culoarea ta ?
O propunere de tot rahatul nu mai faceti propuneri dastea, contra
Cele mai adevarate vorbe. La multi ani celor din garda veche.iPacat ca s-a uitat de youcon care spargea pentru teste,curvet ,valentin (abc.anomaly )  
 SoMoSo : Staff-ul actual nu cunoaste istoria comunitatii indeajuns incat sa isi aduca aminte de multi dintre voi! 
Find

14-07-2016, 01:24 PM -

SpartaNNN-
VIP

Threads:
324
Contra ce propunere e asta?
                                                                               Heart          
Find

14-07-2016, 01:36 PM -

Dexter.
Banned

Threads:
141
Nu are rost să-i pui rank_icon la un grad' care nu ajută la popularea comunităţii, de design te-ai referit tu, dar nu-şi are rostul!
Contra
Find

14-07-2016, 02:15 PM - (This post was last modified: 14-07-2016, 02:21 PM by DMG-.)

DMG-
Banned

Threads:
82
(14-07-2016, 01:21 PM)youcon Wrote: Frateee cand ma uit la unii din voi imi vine sa imi trag pumni singut !
Ba esti ratat ma copilule cu ce ne ajuta pe noi in popularea si extinderea comunitatii clan lider culoarea ta ?

Vb frumos .. ca nu esti nuj unde 1-0 romana ..
Find

14-07-2016, 02:35 PM -

youcon
Registered

Threads:
16
(14-07-2016, 02:15 PM)DMG- Wrote:
(14-07-2016, 01:21 PM)youcon Wrote: Frateee cand ma uit la unii din voi imi vine sa imi trag pumni singut !

Vb frumos .. ca nu esti nuj unde 1-0 romana ..

Urmatoarea abatere ai warn off-topic, gandeste inainte sa faci o propunere nu ne intereseaza rank-ul pe care-l detii aici sunt alte lucruri mai importante cs prostiile care le aberezi tu aici .
Cele mai adevarate vorbe. La multi ani celor din garda veche.iPacat ca s-a uitat de youcon care spargea pentru teste,curvet ,valentin (abc.anomaly )  
 SoMoSo : Staff-ul actual nu cunoaste istoria comunitatii indeajuns incat sa isi aduca aminte de multi dintre voi! 
Find

14-07-2016, 03:08 PM -

SIMA
VIP

Threads:
110
Omul asta chiar a facut o propunere ok. Si sincer, nu a zis nimeni ca trebuie sa postezi doar propuneri care sa dezvolte nu stiu cum comunitatea. Aceasta sectiune este destinata propunerilor de orice fel, chiar si propuneri precum aceasta. Si sincer, daca te gandesti la toate detaliile legate de forum, lipsa acelui rank chiar este o problema pentru ca toate celelalte grade au si acesta nu. Si, pe de alta parte, raspunsul tau nu este demn de un super moderator. Este inadmisibil sa jignesti un membru care a observat o neregula si apoi sa-l ameninti ca primeste warn pentru off-topic (care nici macar nu este off-topic) plus ca nu prea are logica ce zici; ai aruncat cateva cuvinte intr-o propozitie fara prea mare sens.

Raspunsul meu la propunerea lui dmg:
Propunerea ta este buna, se cunoaste aceasta problema. Ideea este ca designerul care a creat aceste rank-uri nu mai este pe comunitate si momentan nu putem crea un rank nou pentru gradul de Clan Leader. Am discutat cu nigger si se va gasi o solutie.
Support scripting
Support Teamspeak
Support IT

Nu ezitati sa imi trimiteti PM cu orice problema aveti!

Find

14-07-2016, 04:59 PM -

4eVeR
Community Founder

Threads:
152
Mie mi se pare ok propunerea. Nigger poate sa vb cu Edward (cel care a facut rank-urile) sa faca si pt Leader Clan.
Find

17-07-2016, 03:37 PM -

Nigger
Community Founder

Threads:
83
Voi contacta designerul care a creat gradele, poate mai are PSD-ul cu gradele noastre.
Acceptat Topic Lock
[Image: type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c...A31900.png]
Website
Find
« Next Oldest | Next Newest »
Thread Closed 

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2025
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode