Pararerea mea este ca sunt niste admini pe sv care nu au nici o treaba cu adminatul nu trebuie sa mai zic eu se simt ei in legătură cu banul 60 min nu eu am dat fac asa o părere despre un admin kidutzu : el îmi zice mie ca nu exista comanda de gag ba copile i-am dat gag si a dat retry dar ban nu am apucat sa ii dau, kidutzu e lingusitor el tot se linguseste pe langa fondatori pt a lua fondator ftp despre jamaican: el a dat ban 60 min si din cauza lui i-au -1; shaggy e de treaba panda : singurul admin de pe sv capabil sa isi facă treaba am vazut si ieri se certau admini intre ei cine sa steie spec trebuia sa fac vreo 3 reclamații dar nu . Fondatorilor in special bid si dexter : bid inteleg ca am gresit acolo cu pika dar aici nu am gresit cu nimic cu ce am gresit frate ca i-am dat gag lu ruffy ca i-am cerut bani si Am zis ca iau runda Si a zis ei pe morti asta e limbaj? Si i-am dat gag 3 min si a facut retry pe când sa ii dau ban intra desteptul de jamaican si ii da 60 min dar tot eu sunt de vina si aici nu?
Thread Rating:
Despre admini
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024