Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BlackBerry Priv este primul terminal cu Android al companiei
#1
[*]Titlu: BlackBerry Priv este primul terminal cu Android al companiei

[*]Descriere(link de download/screen-shot):
BlackBerry este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de pe planeta, telefoanele produse de companie facand furori, stabilind standarde si, in ultima vreme, intrand intr-un con de umbra, BlackBerry avand de suferit de pe urma iOS-ului si al Android-ului, asta ca sa nu mai discutam de faptul ca pana si Windows Mobile are un avantaj substantial. Lucru care s-ar putea sa se schimbe, BlackBerry avand in productie un nou telefon numit Priv. 
[Image: BlackBerry-Vince6-540x445.jpg]

Daca pana acum, BlackBerry a numit acest model de telefon cu sistem de operare Android, Venice, numele se pare ca este cu totul altul, compania alegand sa denumeasca teminalul Priv, cel mai probabil o prescurtare de la Private sau Privacy.
[Image: bb-priv.jpg]
Potrivit celor de la Evleaks, acesta va fi numele noului BlackBerry, Evleaks aratand pentru prima oara si o fotografie a terminalului, care dupa cum se poate vedea are un design traditional, slide, cu tastatura fizica, un etalon al telefoanelor Blackberry. Astfel, compania alege un telefon cu care utilizatorul este deja obisnuit, dar la care se adauga un ecran curbat pe margini pentru ca de ce nu ! 
[Image: blackberry-venice-tinhte1.jpg]
Nu exista inca o data de lansare si nici specificatii tehnice, dar, cine stie poate in zilele urmatoare mai multe informatii vor aparea informatii noi despre acest telefon.
[*]Sursa:
#2
t/c topic inactiv
[Image: graphics_weed_828113.gif]

Intrati in clanul iNSIDIOUS apasati  - > AICI!! < -

Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)