Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Actor]Paul Wesley
#1
Paul Wesley

[Image: Paul_Wesley_2012.jpg]

Paul Wesley, pe numele său adevărat Paul Thomas Wasilewski (n. 23 iulie 1982New BrunswickNew Jersey) e un actor american, cunoscut publicului datorită lui Stefan Salvatore din Jurnalele Vampirilor, dar și ca Aaron Corbett din mini-seria Fallen.

Inceputuri:

Paul Wesley s-a născut în New BrunswickNew Jersey din părinții polonezi Agnieszka și Tomasz Wasilewski și a crescut în Marlboro Township, New Jersey. Are o soră mai mare, Monika, și două surori mai mici, Julia și Leah. Alaturi de limba engleză vorbesște fluent și poloneză, petrecând câte 4 luni pe an în Polonia, până la vârsta de 16 ani. Wesley a urmat cursurile facultății Christian Brother Academy în Lincraft, New Jersey și Marlboro School. În timpul liceului a făcut parte din distribuția serialului Guiding Lights, interepretându-l pe Max Nickerson. S-a transferat de la liceul Marlboro High School la Lacewood Prep School în Howell, New Jersey, pentru că această școală i-a oferit posibilitatea de a-și desfășura în orarul în funcție de îndatoririle sale ca și actor. A absolvit în 2000 și apoi a început cursurile la Rutgers University în New Jersey, dar numai după un semestru, cu acordul părinților săi a renunțat în detrimentul unei cariere în cinematografice.

Carieră:

În 2005 a început să folosească numele de Wesley. Când a fost întrebat de ce a ales să schimbe numele acesta a răspuns: Numele meu e foarte greu de pronunțat. Mi-am întrebat familia dacă îmi permite să îl schimb, aceștia au fost de acord, și acest lucru se pare că mi-a fost benefic în carieră. Paul Wesley a jucat în serialele: 248 Simple Rules,American DreamArmy WivesCaneEverwoodGuiding LightSmallvilleThe O.C și Wolf Lake. A mai apărut în alături de Amber Tamblyn în The Russel Girl și a fost protagonistul mini-seriei Fallen. În prezent Paul Wesley poate fi urmărit în rolul lui Stefan Salvatore, în serialul Jurnalele Vampirilor.

Viata persoanala:

Adoră să joace hochei pe gheață și să facă snowboarding. De asemenea este înteresat de regie și scenariu. Paul Wesley s-a căsătorit cu Torrey De Vitto, actrița din Pretty Little Liars, în 2010,dar în luna iulie 2013 a fost anunțat divorțul celor doi.Din iulie 2013 se întâlnește cu actrița Phoebe Tonkin.


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)