- Nume pe server: Ciprian[.]
- Nume real: Ciprian
- Poza la status (obligatoriu): http://rpg1panel.jucausii.net/profile/Ciprian[.]
- Varsta dumneavostra: 17 ani
- Cat ore acordati zilnic jocului SA:MP : 2-3 ore
- Cu ce v-ati remarcat pana acum pe server? : Leader LSPD
- De ce doresti functia de Helper?(minim 15 cuvinte): Vreau sa devin Helper pe acest server deoarece imi place foarte mult sa ajut playerii care nu cunosc anumite lucruri, imi place sa raspund la cat mai multe [/n-uri] si vreau sa ma alatur STAFF-ului deoarece este unul foarte capabil de a ridica acest si foarte seriosi.
- Descriete in 3-4 randuri: Ma numesc Ciprian, am 17 ani si sunt o fire destul de calma, nu ma enervez foarte repede, iar daca ma enervez pana la urma orice om are limitele lui. Vreau sa precizez ca stiu sa scriu corect gramatical, ceea ce este important pentru aceasta factiune. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului dezvoltat pana la limita bunului simt. Nu imi plac glumele de prost gust, care nu isi au rostul. Nu suport conflictele iar daca cineva se cearta cu o persoana incerc sa ii calmez. Imi place sa lucrez in echipa, sa-i ajut pe cei care au nevoie de ajutor si sa duc la bun sfarsit orice treaba inceputa. Nu suport nesimtirea, minciuna si nu-i suport pe cei care se oftica pe succesul altora si incearca sa-i traga in jos. Hobby-urile mele preferate sunt: Sofatul si driftingul. In timpul liber imi place sa ma distrez si sa ies cu prietenii in oras sa sofez si bineinteles sa ma distrez cu propia masina, dar cand afara e urat si nu am cu cine sa ies, de obicei stau la calculator. Imi place foarte mult muzica, ascult aproape orice gen de muzica, fara manele si muzica populara. Nu judec oamenii dupa felul cum arata, cu ce se imbraca, ci dupa comportament si fapte. Pentru mine daca un om are un comportament adecvat, jos palaria. Eu spun ca este de ajuns aceasta scurta descriere. Multumesc anticipat.
Thread Rating:
Cerere Helper
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024