- Nume pe server: Gotthem
- Nume real: Ciobotaru Dragos
- Poza la status (obligatoriu): http://imgur.com/a/LYxCd
- Varsta dumneavostra: Am varsta de 17 ani.
- Cat ore acordati zilnic jocului SA:MP : In medie cam 3-4 ore pe zi.
- Cu ce v-ati remarcat pana acum pe server? : Pana acum, nu m-am remarcat prin nimic, insa pe un alt server al lui GasPipe ( Este inchis ), am avut functia de Admin 1, co-leader si am donat un cont de Steam. Numele meu era: Dragoscsd, cred ca ma cunosti Laurrenttiu, cand imi dadeai admin 4 si dupa admin 1 inapoi pe Chilliad, te tin eu minte ( Fata zambitoare ).
- De ce doresti functia de Helper?(minim 15 cuvinte): Imi doresc sa ajung la functia de Helper 1 deoarece acest server este unul cu potential, si imi doresc sa ajung si eu in echipa STAFF-ului. Pe langa asta, vreau sa colaborez si sa ma imprietenesc cu STAFF-ul acestui server, sa ajut jucatorii cu tot ce pot, indiferent ca este incepator sau avansat, daca are factiune sau nu, sau in functie de nivel. In ultimul rand, nu sunt la inceput cu aceasta functie, avand experienta in acest domeniu. De aceea imi doresc eu sa ajung la functia de Helper 1.
- Descriete in 3-4 randuri: Salut! Numele meu este Ciobotaru Draogs, am varsta de 17 ani si sunt din orasul Panciu situat in judetul Vrancea. Sunt o fire calma, respectuoasa si respectata, glumeata, si cateodata indulgenta. Imi place sa imi fac prieteni noi oriunde si oricand, fiind o fire prietenoasa. Ma incadrez repede intr-un colectiv. Hobby-ul meu preferat este fotbal-ul. Mai multe aflat despre mine pe parcurs.
Thread Rating:
[Cerere Helper] -> Gotthem
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024