Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
(30-10-2017, 02:37 AM)Traista Wrote: Wowow stop,de cand joc pe sv 3 4 luni dany nu o folosit deloc gmenu,singurul manager care nu face abuz de gmeni,asta de cand is eu pe sv ,inainte nuj
Il pun pe logico sa puna ss . Acolo se vedea clar ca ia awp in fiecare runda , si daca ii zici , zice ca nu e abuz . Parerea mea e ca nu are ce cauta la acest grad. Are prea multe accese si prea putin timp jucat pe hns (se vede din stilul lui de joc).
(30-10-2017, 02:37 AM)Traista Wrote: Wowow stop,de cand joc pe sv 3 4 luni dany nu o folosit deloc gmenu,singurul manager care nu face abuz de gmeni,asta de cand is eu pe sv ,inainte nuj
Il pun pe logico sa puna ss . Acolo se vedea clar ca ia awp in fiecare runda , si daca ii zici , zice ca nu e abuz . Parerea mea e ca nu are ce cauta la acest grad. Are prea multe accese si prea putin timp jucat pe hns (se vede din stilul lui de joc).
Boss awp’u mi-l da la fiecare runda prima arma pentru ca am level 150. Când o sa faci și tu level 130 o sa vezi ca la fiecare runda o sa ai awp .
P.S: Arată-mi și mie demo când am tras eu in fiecare runda cu awp , cum îmi arați cu ss că trag cu awp in fiecare rundă ?) Gândește înainte sa scrii ceva