Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
Buna piciul sau stefan, sunt lisa, fosta administratoare de pe serverul de sa:mp daca va mai aduceti aminte, vreua sa va intreb, mai aveti server de samp? as vrea sa ma reapuc de staff de la helper 1 sau admin 1 cu ori ce... Daca mai aveti.. imi puteti lasa IP-ul varog.
Buna Lisa! Imi pare rau ca te dezamagesc dar pe comunitatea noastra nu mai este niciun sv de sa:mp. Toate serverele s-au inchis. Totusi, in caz ca se va deschide unul nou o sa ai sansa sa faci parte din staff.
(19-06-2018, 01:05 PM)4eVeR Wrote: Buna Lisa! Imi pare rau ca te dezamagesc dar pe comunitatea noastra nu mai este niciun sv de sa:mp. Toate serverele s-au inchis. Totusi, in caz ca se va deschide unul nou o sa ai sansa sa faci parte din staff.
Sincer sa fiu, nu. Chiar nu stiu. Comunitatea noastra trece printr-o perioada mai grea si nu stiu cand o sa revina totul la normal. In orice caz, eu iti propun sa ramai in comunitate si poate o sa se deschida un sv nou si o sa poti deveni admin.