Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iOS 13 va aduce o temă întunecată pe iPhone, dar avem de așteptat
#1
[Image: ZpA3mK5.jpg]

Există de mult timp speculații legate de introducerea unei teme întunecate pe iPhone, iar odată cu iOS 13, visul se va îndeplini.

Apple a fost printre primele companii care a conștientizat utilitatea unei teme întunecate. În momentul în care folosești aplicații cu un fundal negru sau gri închis, efectul asupra ochilor este mai puțin obositor. În plus, pe parcursul serii, facilitează secreția de melatonină, hormonul somnului. Astfel, îți pune organismul într-o stare care facilitează adormirea mai rapidă.

La distanță de câteva luni, Apple și Microsoft au introdus teme întunecate în sistemele de operare proprietare pentru desktopuri. Dacă ai un Mac pe care ai instalat macOS Mojave, poți activa tema respectivă atât la instalarea sistemului, cât și ulterior, din System Preferences, la secțiunea General, în colțul din stânga sus.

Conform celor de la 9to5Mac, Apple urmează să introducă o temă întunecată în iOS 13, la nivelul întregului sistem de operare pentru iPhone și iPad. Pe lângă aplicațiile de sistem, tema se va extinde la nivelul tuturor programelor de iOS dezvoltate de gigantul din Cupertino. Practic, în momentul în care vei activa această temă, ar trebui să îi simți efectele și în Pages, Keynote, Numbers, Garageband sau iMovie, nu doar în Notițe, Calendar sau Galerie.

Beneficiile sunt evidente pentru toți amatorii de teme întunecate, dar, în mod previzibil, vei putea folosi în continuare și interfața tradițională. Tot în iOS 13, pe iPad, Apple ar trebui să aducă îmbunătățiri importante pe partea de multitasking și operare cu mai multe ferestre afișate simultan. Se vehiculează și introducerea unui nou mecanism pentru Undo. Până acum, era nevoie să scuturi dispozitivul pentru a anula ultima operațiune.

iOS 13 va fi anunțat oficial în prima zi a conferinței pentru dezvoltatori – WWDC 2019. Aceasta este programată în perioada 3-7 iunie 2019. Imediat după, vei avea acces la el în beta, urmând ca versiunea finală să fie disponibilă în septembrie sau începutul lunii octombrie 2019.

Sursa: playtech.ro
[Image: b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png]
HNS.JUCAUSII.NET ~ We OWN you ~
Reply


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)