- Nume: AnDu
- Propunere & Sugestie: Am doua propuneri :
- 1. In bara de sus sa se adauge si youtube pe langa (facebook, gametracker,steam, s.a.m.d)
- 2. Sa se creeze o categorie speciala facuta pentru youtube cu subcategori.
- Poze dacă este nevoie: Nu am poze dar pot sa va dau o chestie lucrata de mine .
- Cu ce ar putea ajuta comunitatea? :Cu multe chestii zic eu. Ar adauga un + comunitati , ne ajuta la publicitate .
- Legat de categorie poate nu sunt singuru care stie sa lucreze in after effect si sony vegas si totusi poate vor sa-si impartaseasca creatiile lor cu noi.
-Regulament
-Creatii Officiale Jucausii (Aici vor fi postate toate videourile care sunt legate strict de comunitatea jucausii care fac parte din canalu oficial youtube.)
-Creatii (Aici vor posta membri care au facut ceva si vor sa impartaseasca cu noi.)
-Cererii (Aici poate veni oricine sa faca o cerere pentru un video prezentare a unui server, etc) (Unde sigla de jucausii va fi inclusa obligatoriu si de cine a fost facut video-ul)
-Propuneri
-Pareri/Sugesti
Este doar o ideie.
PS: Canalu oficial este acesta si eu ma ocup de el ca sa stiti ca poate uni nu stiti... Rugamintea mea este sa va abonati si poate si un share ne ajuta foarte mult Multumesc . YouTube Channel Jucausii . Have Fun And Enjoy