Nick-ul tau:Karate
Prenume:Nicu
Resedinta:-
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):13,sorry dar joc foarte bine si o sa fac ore
ID Messenger:nicu.bita99
ID Steam:-
Detii slot pe server ? :Nup
Numar de ore jucate(print dupa servar) :Sunt nou dar o sa fac promit
Link catre profilul tau gametracker: http://www.gametracker.com/player/Karate...173:27015/
Cunosti AmxMoxX ?Normal
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?Nu nu am fost
De ce crezi ca meriti admin ?Pentru ca pot si pentru ca se cauta
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? a
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? a,ok o sa fac daca e necesar
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? a,sunt deacord
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt baiat bun in cs imi plac fetitele si iubesc serverul acesta sper sa fie in continuare acest server ca-i tare de tot!
Alte precizari:Sper sa dee draspuns fondatorul
Prenume:Nicu
Resedinta:-
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):13,sorry dar joc foarte bine si o sa fac ore
ID Messenger:nicu.bita99
ID Steam:-
Detii slot pe server ? :Nup
Numar de ore jucate(print dupa servar) :Sunt nou dar o sa fac promit
Link catre profilul tau gametracker: http://www.gametracker.com/player/Karate...173:27015/
Cunosti AmxMoxX ?Normal
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?Nu nu am fost
De ce crezi ca meriti admin ?Pentru ca pot si pentru ca se cauta
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? a
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? a,ok o sa fac daca e necesar
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? a,sunt deacord
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt baiat bun in cs imi plac fetitele si iubesc serverul acesta sper sa fie in continuare acest server ca-i tare de tot!
Alte precizari:Sper sa dee draspuns fondatorul