Nick-ul tau:-=evD=-
Prenume:Alin
Resedinta:Timisoara
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):16
ID Messenger:Nu folosesc messenger numa skype
ID Steam:-
Detii slot pe server ? :Nu
Numar de ore jucate(print dupa servar) :3,4 ore am jucat
Link catre profilul tau gametracker: nu stiu ce are de nu ma lasa sa intru pe gametracker ,k nici pe mes nu ma lasa sa il descarc
Cunosti AmxMoxX ?DA
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?nu
De ce crezi ca meriti admin ?sunt uni cu heck care intra,si eu am intrat, recunosc
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? :da
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? :da
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? :da
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt un baiat ca ori care ,imi place counter-strike, in special cele cu lvl , k acolo trebuie sa te chiui sa faci multe kill-uri sa fai lvl , mai joc si furien, und esunt adm , el ii toto asa cu lvl
Alte precizari:un servar tare!
Prenume:Alin
Resedinta:Timisoara
Varsta(minim 14, poza buletin daca este ceruta prin PM de owner):16
ID Messenger:Nu folosesc messenger numa skype
ID Steam:-
Detii slot pe server ? :Nu
Numar de ore jucate(print dupa servar) :3,4 ore am jucat
Link catre profilul tau gametracker: nu stiu ce are de nu ma lasa sa intru pe gametracker ,k nici pe mes nu ma lasa sa il descarc
Cunosti AmxMoxX ?DA
Ai mai fost admin pe server inainte sa se schimbe ownerul? Daca da, ce grad ai avut?nu
De ce crezi ca meriti admin ?sunt uni cu heck care intra,si eu am intrat, recunosc
Esti constient ca daca esti prins nestiind regulamentu vei lua remove ? :da
Esti de acord cu faptul ca vei da un test din regulament (daca stii treci , daca nu remove)? :da
Timpul minim de petrecut pe server pe zi este minim o ora ! , esti de acord ? :da
Autocaracterizarea ta (minim 50 cuvinte) :Sunt un baiat ca ori care ,imi place counter-strike, in special cele cu lvl , k acolo trebuie sa te chiui sa faci multe kill-uri sa fai lvl , mai joc si furien, und esunt adm , el ii toto asa cu lvl
Alte precizari:un servar tare!