Jucausii.Net - Just play it!
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
Jucausii.Net - Just play it! Administratie / Administration Diverse / Others Propuneri / Proposals Propunere

Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propunere

02-02-2016, 12:23 AM - (This post was last modified: 02-02-2016, 12:23 AM by Cioaneee.)

Cioaneee
Banned

Threads:
78
  • Nume: Ciaoneee
  • Propunere & Sugestie:  Propun mai multe jocuri pe acest forum, daca stau bine si ma gadesc multi dintre noi se joaca LeagueofLegends, Dota2 si mult mai multe chesti care sunt multiplayer
  • Poze dacă este nevoie: 
  • Cu ce ar putea ajuta comunitatea? : Poate atrage mai multi membri 
    P.S daca e nevoie pot cere o categorie pentru o echipa de CSGO sau LeagueofLegends

Find

02-02-2016, 06:36 PM -

StefyZz
VIP

Threads:
338
Corect spus "daca stau bine si ma gadesc multi dintre noi se joaca LeagueofLegends, Dota2 si mult mai multe chesti care sunt multiplayer"
Am o idee: hai sa facem cate o categorie pentru fiecare joc multiplayer.
Este o comunitate de gaming, vad persoane care joaca mix cs 1.6, mix csgo, publice cs 1.6 si csgo dar nu vad pe nimeni sa posteze in categoria de la zona gaming a League of Legends care DEJA EXISTA.
Contra
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]
Find

02-02-2016, 10:48 PM -

se7en13
Banned

Threads:
173
(02-02-2016, 12:23 AM)Cioaneee Wrote:
  • Nume: Ciaoneee
  • Propunere & Sugestie:  Propun mai multe jocuri pe acest forum, daca stau bine si ma gadesc multi dintre noi se joaca LeagueofLegends, Dota2 si mult mai multe chesti care sunt multiplayer
  • Poze dacă este nevoie: 
  • Cu ce ar putea ajuta comunitatea? : Poate atrage mai multi membri 
    P.S daca e nevoie pot cere o categorie pentru o echipa de CSGO sau LeagueofLegends

a spus Stefyz tot ce era ce ziz Contra
Find

08-02-2016, 04:28 PM -

Shell-
VIP

Threads:
45
Si daca o sa adaug ce se va intampla? Iti spun eu, nimic. O sa fie acea categorie de pomana acolo.
Respins Topic Lock
[Image: rqLbWUh.png]

Follow Us:

[Image: facebook_large.png]  [Image: youtube_large.png] [Image: instagram_large.png] 
Find
« Next Oldest | Next Newest »
Thread Closed 

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2025
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode