Am stat ceva vreme sa ma gandesc la un CONCURS ORIGINAL si in sfarsit mi-a venit o idee stralucita,zic eu. Un concurs original in beneficiul vostru,al tuturora! Din asta se deduce si prima regula,adica ORICINE din comunitatea JUCAUSII.NET poate sa participe,inafara de FONDATORII,MANAGERII SI CEI CU GRADUL " GOD " de la serverul FREE.JUCAUSII.NET! Cine va da PRIMUL raspunsul CORECT la acest " joc " va primii un premiu in functie de gradul pe care il are pe server! Adminul de pe server care raspunde corect,primul, o sa primeasca +2,iar playerul ( de pe server sau comunitate ) care raspunde corect, primul deasemenea, o sa i se ofere gradul de MODERATOR! Jocul se bazeaza exclusiv pe gandire si atentie! Cine foloseste vreun browser de cautare va fi DESCALIFICAT ,iar in caz ca este admin va primi -1/REMOVE! Acest concurs incepe din data de 25.02.2016 si se va termina cand cineva da raspunsul corect! Este o intrebare la care poate raspunde si un copil de clasa a 4-a!
Problema: UN ORB ARE INTR-O MANA 4 PASTILE DE ACEASI CONSISTENTA SI GREUTATE, 2 DE UN FEL SI ALTE 2 DE ALT FEL! TINAND CONT CA DACA IA 2 DE ACELASI FEL, 3 PASTILE ODATA, O SINGURA PASTILA, 4 PASTILE SAU NU LE IA LA TIMP ( TIMPUL FIIND DE 30 DE MINUTE ), MOARE! CUM FACE ORBUL SA ISI IA PASTILELE LA TIMP ASTFEL INCAT SA NU MOARA?
P.S: Nu il ajuta nimeni!
Ma bazez pe sinceritatea si onestitatea voastra ca nu trisati!
Mult succes tuturor!
Problema: UN ORB ARE INTR-O MANA 4 PASTILE DE ACEASI CONSISTENTA SI GREUTATE, 2 DE UN FEL SI ALTE 2 DE ALT FEL! TINAND CONT CA DACA IA 2 DE ACELASI FEL, 3 PASTILE ODATA, O SINGURA PASTILA, 4 PASTILE SAU NU LE IA LA TIMP ( TIMPUL FIIND DE 30 DE MINUTE ), MOARE! CUM FACE ORBUL SA ISI IA PASTILELE LA TIMP ASTFEL INCAT SA NU MOARA?
P.S: Nu il ajuta nimeni!
Ma bazez pe sinceritatea si onestitatea voastra ca nu trisati!
Mult succes tuturor!