M-am uitat si eu pe demo si singura faza e aia din hambar in care am primit dmg prin perete si nu stiam de unde a venit il vedeam pe ala in fata da nu imi explicam de unde vine lovitura din spate la care am inceput sa dau spray in hambar si am dat 10 sau 30 dmg si mi-am dat seama ca trebuie sa fie cineva acolo.Se vede in jocul meu nesiguranta datorata cauzei nestiind de unde va veni respawnul pentru ca acolo sunt 3 locuri ,hambar ,sus pe casa si cimitir in colt,puteti sa spuneti ce vreti ,puteti sa-mi dati ban fara motiv ,puteti sa spuneti ca ma suspectati ca as folosi un cfg/cod dar nigga please nu-mi spune ca as avea nevoie de cod si nu vrea sa jignesc playerii dar sunt cam low skill,daca tu crezi ca eu imi petrec putinul timp jucand pe orice server nu neaparat asta cu cod chiar iti multumeam personal ca mai facut sa nu-mi mai pierd timpul cu cs ba sa nu mai am nici o legatura cu el si sa folosesc cod.Nu joc frate cu cod iti dau cs care il am si daca iti merge macar un cod te rog sa ma anunti ca mai intru uneori pe unele servere si sunt codati si vreau sa-i dau afara sa ma joc linistit dar nu pot si tre sa ies.Multumesc ca mi-ai lasat oportunitatea sa ma apar si faptul ca ai luat decizia fara sa mai lasi sa se uite pe demo cineva care poate stie macar un pic de cs.Nu mai doresc unban ,dar sa se retina ca cine ma acuza de coz ar fi cazul sa se cam- lase de cs.Regret doar ca am pierdut rank-uri pe alte servere ajucand aici prioritar de 3 zile
Thread Rating:
Cerere Unban - Angelo
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024