In ultima vreme lucrurile pe aici au fost alandala , ne cerem scuze !
Astazi fiecare FOUNDER de pe serverul FREE va fi pus pe cate o sectiune din servere in care sa aiba grija sa o modereze si sa raspunda in topicuri .
Lista FONDATORILOR si ATRIBUTIUNILE lor .
Founderii pusi pe sectiuni diferite nu au dreptul sa conteste deciziile luate de administratie, toate lucrurile se vor discuta saptamanal la sedinta, nelamuririle legate de server .
Daca exista o cerere de UNBAN si detinatorii principalii cred ca trebuie sa intervina o vor face , nu se adauga comentarii la deciziile lor.
Important :
Chiar daca nu sunteti pusi pe administrarea sectiuni Cereri Admin / Reclamatii Staff, aveti dreptul de a fa scrie opinia in cadrul acelui topic.
Conducerea serverului FREE
Astazi fiecare FOUNDER de pe serverul FREE va fi pus pe cate o sectiune din servere in care sa aiba grija sa o modereze si sa raspunda in topicuri .
Lista FONDATORILOR si ATRIBUTIUNILE lor .
- BraAuNNN! - Responsabil de intreaga sectiune ( acesta ia deciziile in cazurile extreme )
- IaLeeee @ Am Ban Pe EAC! - Responsabil de intreaga sectiune ( acesta ia deciziile in cazurile extreme )
- Mihaita - Responsabil de sectiunile : Mariri / Degradari , Discutii Libere .
- RobertRR - Responsabil de sectiunea : Cereri Unban .
- Bote - Cereri Admin / Reclamatii .
- RESERVED - Responsabil de intreaga sectiune ( acesta ia deciziile in cazurile extreme )
Founderii pusi pe sectiuni diferite nu au dreptul sa conteste deciziile luate de administratie, toate lucrurile se vor discuta saptamanal la sedinta, nelamuririle legate de server .
Daca exista o cerere de UNBAN si detinatorii principalii cred ca trebuie sa intervina o vor face , nu se adauga comentarii la deciziile lor.
Important :
Chiar daca nu sunteti pusi pe administrarea sectiuni Cereri Admin / Reclamatii Staff, aveti dreptul de a fa scrie opinia in cadrul acelui topic.
Conducerea serverului FREE