Salut, am mers departe cu acest grad, si iarta-ma N1gger ca nu mai pot tine functia dar am niste motive, care unul ar fi ca m-am cam lasat de tot ce tine de GAMING, jocuri, forum, administrare si orice alte chestii. Tot ce fac este ca-mi pierd o parte din viata intre o viata reala si una virtuala, PIXELI. Da, nu am nici-o treaba cu IT-ul nu cunosc informatii, dar cand vine vorba de un PC credeti-ma ca ma pricep la tot ce imi dai de facut, hacking si alte prostii nu ma preocupa. Am stat mult si m-am gandit daca sa fac acest lucru si am realizez sa incep o noua viata, 'VIATA REALA' sa o traiesc sa incep sa devin matur, nustiu daca v-am ajutat dar macar mi-am dat silinta si asta a fost o a doua sansa acordata de N1gger, toti sunteti o echipa, chiar daca m-am mai certat cu unii dintre voi.
Am si eu o lista cu respect, si pe care zic ca sa o bagati in seama pentru ca acesti gameri(utilizator) conteaza comunitati :
bOrAkU - cinste lui, deoarece numai reveneam nici unde.
IoNuTz - Ai o minte grozava ioane
Piciul - a fost o vreme de cearta dar am ramas prieteni, eu zic ca meriti poate chiar si Administrator la felul cum gandesti.
N1gger- Om cu cinste si incredere.
DUNHILL- my bro.
Batman- om sigur si foarte ajutator, matur de fel si foarte dur, salut NOAPTE!!
Shell- cel care m-a propus si am fost respins, ms
AdriaNN - cel care m-a ajutat sa progresez.
Singurii care sunt de treaba si au un simt al umorului mare si stie sa se ajute. Alti pentru mine nu ati contat.
#SUCCES JUCAUSII.
#Acest cont vreau sa nu fie banat, deoarece osa va mai vizitez, imi pare rau de aceasta decizie, dar succes in continuare si sa ajungeti sus.
#Sanatate celorlalti.
//EDIT : NU MA RETRAG CA NU CRESC IN GRAD, CI PENTRU CA IMI PIERD TIMPUL IN NISTE PIXELI CARE SUNT CA UN DROG!!!
Am si eu o lista cu respect, si pe care zic ca sa o bagati in seama pentru ca acesti gameri(utilizator) conteaza comunitati :
bOrAkU - cinste lui, deoarece numai reveneam nici unde.
IoNuTz - Ai o minte grozava ioane
Piciul - a fost o vreme de cearta dar am ramas prieteni, eu zic ca meriti poate chiar si Administrator la felul cum gandesti.
N1gger- Om cu cinste si incredere.
DUNHILL- my bro.
Batman- om sigur si foarte ajutator, matur de fel si foarte dur, salut NOAPTE!!
Shell- cel care m-a propus si am fost respins, ms
AdriaNN - cel care m-a ajutat sa progresez.
Singurii care sunt de treaba si au un simt al umorului mare si stie sa se ajute. Alti pentru mine nu ati contat.
#SUCCES JUCAUSII.
#Acest cont vreau sa nu fie banat, deoarece osa va mai vizitez, imi pare rau de aceasta decizie, dar succes in continuare si sa ajungeti sus.
#Sanatate celorlalti.
//EDIT : NU MA RETRAG CA NU CRESC IN GRAD, CI PENTRU CA IMI PIERD TIMPUL IN NISTE PIXELI CARE SUNT CA UN DROG!!!
- "Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."