Salut, m-am hotărât să organizez' o şedintă pentru a clarifica micile probleme de pe server, şedinta va avea loc pe ts3 prezenţa obligatorie!
# Doar situaţiile grave sunt scutite, m-am săturat să fiu minţit că unu are nuntă că nu-l lasă măsa la calculator la 21:00
Şedinta va avea loc la 21:00 în data de 23.07.2016 pe canalul de teamspeck al comunităţii ( doresc reply de la fiecare cu prezenţa sau absenţa )
Tutorial instalare TS3.
Pentru intrebari lasati REPLY!
# Doar situaţiile grave sunt scutite, m-am săturat să fiu minţit că unu are nuntă că nu-l lasă măsa la calculator la 21:00
Şedinta va avea loc la 21:00 în data de 23.07.2016 pe canalul de teamspeck al comunităţii ( doresc reply de la fiecare cu prezenţa sau absenţa )
Tutorial instalare TS3.
▫ Cum ne putem conecta la acest server?
- Descarcati si instalati programul Team Speak 3, click pe "Descărcaţi"
- Click pe Connections [In meniul de sus din partea stanga ],dupa care apasati pe "Connect" unde introduceti la " Server Address" textul ts.jucausii.net
- Pentru a va pune numele dorit completati profilul "Nickname" din categoria "Connect"
- Acestea fiind spuse intr-un final da-ti click pe "Connect",dupa care cautati in lista de mai jos serverul "Furien.Jucausii.Net" ,pe care puteti intra prin 2 click-uri pe acel nume.
▫ Care sunt interesele acestui server ?
- Ne vom cunoaste mult mai usor
- Vom putea rezolva unele probleme mai usor
- Vom tine conferinte intre adminii serverului
- Vom petrece timpul intr-un mod mult mai placut.
- Vom putea socializa prin viu grai [ Trebuie sa deti un microfon ]
Va asteptam pe toti !
# Observatii :
# Observatii :
Conferintele serverului Furien.Jucausii.Net se vor efectua pe acest server de TeamSpeak!