Jucausii.Net - Just play it!
  • Login
  • Register
Login
  • Username/Email:
  • Password:
  • Remember me
  • Lost Password?
Bun venit! Nu sunteți autentificat pe forum, așa că este posibil să nu aveți acces la unele dintre funcțiile acestuia! Pentru a rezolva această problemă conectați-vă sau înregistrați-vă..
Jucausii.Net - Just play it! Arhiva / Archive Gunoi / Garbage Cereri Admin

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cereri Admin

12-01-2017, 08:25 PM - (This post was last modified: 13-01-2017, 07:54 AM by Drinkeee.)

Drinkeee
Registered

Threads:
31
Aici va veți putea pune cererile voastre de admin!
Quote:Toata lumea minte!!
[Image: prj2kDR.png]
Find

10-02-2017, 07:07 PM -

Christy
Registered

Threads:
0
1)Numele tau real:Cristian
2)Varsta:14
3)Numele din joc:[LK]Cristy
4)Descrierea ta personala(minim 3 randuri):pai ce pot sa zic am 14 ani sunt din Republica M.imi place sa ma joc MC dar mai mult SAMP a fost o perioada cand jucam si LOL. Sunt inalt par Maroniu ochi caprui etc.
5)De ce iti doresti aceasta functie?Big Grineoarece doresc sa scap serverul de cheateri si anumite buguri.Sau sa raspund cu intrebari utile Civililor.
6)Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?:[b]sa scap serverul de cheateri si anumite buguri.Sau sa raspund cu intrebari utile Civililor.[/b]
7)Grade anterioare pe server:Helper2
8)Programe de comnicare(nume program + id tau):Skype:Viocol70 Facebook:Cristian Plamadeala
Find

10-02-2017, 10:37 PM -

DannyGP
Registered

Threads:
5
1)Numele tau real: Petrea Daniel
3)Numele din jocBig GrinannySGames
4)Descrierea ta personala(minim 3 randuri):Sunt amuzant , ma adaptez situatiei foarte repede , sunt din Bucuresti , imi place SA:MP-ul , petrec un exagerat timp pe SA:MP si imi place sa fac ceva pana la capat , cum trebuie
5)De ce iti doresti aceasta functie? : Deoarece vreau ca serverul sa fie curat , fara niciun codat si ca playerii sa fie lamuriti despre orice .
6)Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?: Sa ma ocup de report-urile date de playeri , si sa ajut playerii cu raspunsuri la intrebarile complicate .
7)Grade anterioare pe server: ---
8)Programe de comnicare(nume program + id tau):Skype: danny.petrea - Discord : DannySGames
Find

11-02-2017, 12:02 AM -

StefyZz
VIP

Threads:
338
Ai facut cerere helper
Respins
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
Find

25-02-2017, 11:49 AM -

OnlyOne
Registered

Threads:
0
1)Numele tau real:Cristian
3)Numele din joc:OnlyOne
4)Descrierea ta personala(minim 3 randuri):Sunt hazliu ma pricep bine la engleza si sunt sociabil cu jucatorii.Nu ma panichez la orice si ma adaptez bine cu problemele
5)De ce iti doresti aceasta functie?:Pentru ca urasc codatii si vreau ca playerii sa fie multumiti de server sai lamuresc cu toate intrebarile complicate
6)Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?:Pai sai lamuresc pe playeri si sai scap de codati
7)Grade anterioare pe server:Helper2 pe alt cont
8)Programe de comnicare(nume program + id tau):skype:Viocol70 facebook:cristian plamadeala
Find

25-02-2017, 01:15 PM -

StefyZz
VIP

Threads:
338
Faci o cerere de Helper. Zona de cereri admin este DOAR pentru helperi 4
Mark Twain Wrote: Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos la nivelul lor și te vor bate cu experiența.
Dr.House Wrote:Toata lumea minte!!
Find
« Next Oldest | Next Newest »

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)
Community Forum Software by MyBulletinBoard.
Jucausii.Net | 2015-2024
Do Góry
Linear Mode
Threaded Mode