Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ştiaţi că..?] [MAN] [4ever Together]
#11
11
Ştiaţi că?
[Image: dkMeySK.png]
În vise vedem doar fețele pe care le cunoaștem deja. Mintea noastră nu poate inventa fețe noi. Chiar dacă uneori avem senzația că visăm fețe noi, acele fețe sunt ale unor oameni pe care i-am văzut măcar o dată în viață.
#12
12
Ştiaţi că?
[Image: 5f4lmga.png]
Mushing-ul este o competiție de sănii trase de câini.
#13
13
Ştiaţi că?
[Image: 2j6QEpp.png]
Margareta este considerată un agent tradițional de vindecare. În trecut, această floare a fost considerată un panaceu.
#14
14
Ştiaţi că?
[Image: UfJIpsn.png]
Google va lansa o nouă aplicație de cartografiere care va arăta dacă drumurile selectate sunt potrivite pentru persoanele cu handicap.
#15
15
Ştiaţi că?
[Image: tHDLjKl.png]
Artista de origine suedeză, Julia Koceva, poate desena imagini realiste cu celebrități, animale și flori. Toate aceste tablouri sunt realizate din puncte.
#16
16
Ştiaţi că?
[Image: 5VyY0wS.png]
Firma Panasonic a introdus la Jocurile Olimpice din Japonia un megafon care a tradus direct din japoneză în engleză, dar și în alte limbi.
#17
17
Ştiaţi că?
[Image: xVdNuuV.png]
Prima mașină pe care Henry Ford a proiectat-o a fost un cvadriciclu. După ce l-a construit, a început să-l producă și la scară largă.
#18
18
Ştiaţi că?
[Image: oXA3BUq.png]
Deși Mozart nu mai este printre noi de 225 de ani, acesta deține recordul la vânzări de CD-uri în anul 2016, depășindu-le pe Beyoncé și Adele.
#19
19
Ştiaţi că?
[Image: 5TfzGPO.png]
Sabia gigant - Norimitsu Odachi - are 3,77 m lungime și cântărește aproape 18 kg. Un om de talie normală abia o poate ridica, darămite să lupte cu ea. Astfel, unii cercetători o consideră dovada existenței unor oameni giganți care au trăit pe Pământ.
#20
20
Ştiaţi că?
[Image: cEkis8e.png]
Cel mai vechi emoticon din lume provine din Slovacia. Cercetatorii de la Arhivele Statului din Trencin au găsit un document din anul 1635 în care este scrisă cea mai veche față zâmbitoare cunoscută. Autorul este un notar din orașul Ján Ladislaides.


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)